Suçluluk Duyguları New Age

Ben sitenize birkac gun once uye oldum.Tavsiye ettiginiz gibi sucluluk duygulari ile basladim.Dun ilk defa yatmadan once dinledim.Gece aniden uyandim.Hatirlamakta bile zorlandigim,hayatimdan tamamen sildigim bir olay aniden gozlerimin onune geldi.Kendi kendime nereden cikti bu simdi dedim.Arkasindanda buyuk bir uzuntu yasadim.Sanki bir tokat yemis gibi oldum.Kafamin icinde konusan bir ses, babani kaybetmeye deger miydi diye sorup durdu.Cunku bu olaydan sonra babamla pek iyi iliskiler kuramadigimizi hatirladim.Anlasilan bu yontem dun bende ise yaramisti.Sorunum su ki,bu olay gun yuzune cikti ve ben bununla nasil basedecegimi bilmiyorum.Verdiginiz telkinle kendiliginden mi duzelecek?Londra'dan sevgiler Asli

ben ney versiyonunu indirdim o çok kısa değil

özellikle ney versyonlarında telkin çok daha belirgin oluyor

slm arkadaşlar 3 gündüe uğraşıyorum ama yanlızca sayfa iniyor. mp3 falan indiği yok. sitede nasıl tarif ediliyorsa öyle yapıyorum. lütfen yardımcı olabilirmisiniz. sorun nedir ?

slm arkadaşlar 3 gündüe uğraşıyorum ama yanlızca sayfa iniyor. mp3 falan indiği yok. sitede nasıl tarif ediliyorsa öyle yapıyorum. lütfen yardımcı olabilirmisiniz. sorun nedir ?

Merhaba ziftwerk;t678

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..vien1

Bazen çok yoğunluktan dolayı linklerde geçici olarak problem oluşabiliyor.

Böyle zamanlarda geçici link olan rapidshare'den yükleme yapabilirsiniz..

Eğer daha önce rapid den yükleme yapmadıysanız, aşağıdaki linkler size yol gösterecektir..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/91922-post20.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/91924-post21.html

Sormak istediğin konularda yine yardımcı oluruz..

sevgiler..actionsmile

rapıt shareden sorunsuz iniyor onu tavsiye ederim

RAPİDSHARE dan indirmeye çalıstıgımızda kısa sürede limit doluyor. 2. mp3 ü indiremedim mesela. başka bir yolu yok mu acep?

merhaba ırmak09

rapidde iki indirme işlemi arasında 15 dakika kadar beklemek gerekiyor.. böyle bir sınırlama getirmiş maalesef.

ama sorun olacağını sanmıyorum.. 15 dakika bekleyerek indirme işlemi gerçekleştirilebilir..

imkanınız varsa modemi kapatıp açın, o zaman 15 dakika beklemeye de gerek kalmıyor sung66

sevgiler actionsmile

sağol sanemce evet ben de sonradan anladım ki bir cd yi indirdikten sonra 3 dk bekleyin yazıyomuş orda sonradan gördüm. 3 dk sonra diğer cd ler iniyor sorun yok. sağol tekrar

suçluluk duyguları new age versiyonu alternatif linki ilk sayfaya eklenmiştir actionsmile

hepinize çok teşekkürler bu siteyi kurduğunuz için ben de son zamanlarda kendimi biraz kötü hissediyorum inşallah yararı olucak buna kesinlikle inanıyorum.

slm arkadaşlar
ben cd indirdim fakat dinleyemiyorum.. sitede yeniyim.. bunları hangi program çalıştırıyor.. yada ben yanlış yerden mi indirdim? ya da online olarak mı dinlenebiliyor..?
bana yardımcı olabilirmisiniz..
teşekkürler

slm arkadaşlar
ben cd indirdim fakat dinleyemiyorum.. sitede yeniyim.. bunları hangi program çalıştırıyor.. yada ben yanlış yerden mi indirdim? ya da online olarak mı dinlenebiliyor..?
bana yardımcı olabilirmisiniz..
teşekkürler

mp3 çalar media player mesela başka mp3 programlarıda açaractionsmile

arkadaslar artık ulasamıyoruz . birinizi eklesem ben bana atsanız bu müziği nasıl olur :D

YA NE SÖYLESEM BOŞ ...GERÇEKTEN ARADIĞIM MÜZİKLER... ELLERİNİZE SAĞLIK USTA....TEŞEKKÜRLER...

bi şey sorcam ben ya ilk 2 hafta dinledim bu suçluluk telkinini oldu kaç ay tekrar dinlemem gerekir mi?nedense bi dinlememe isteği var bu telkini itici geliyo bana tuhafff...

bi şey sorcam ben ya ilk 2 hafta dinledim bu suçluluk telkinini oldu kaç ay tekrar dinlemem gerekir mi?nedense bi dinlememe isteği var bu telkini itici geliyo bana tuhafff...

renkli'ciğim, suçluluk telkinini ister devamlı listende bulundurursun,istersen 2-3- günde bir eklersin..
Tamamen listenden çıkarmanı tavsiye etmem..actionsmile

Merhaba, sanırım tüm new age altyapılı telkinler kaldırılmış.. Acaba new age linkiyle ilgili olan konuları da kaldırsanız daha mı iyi olur?

arkadaşlar merhaba,
mp3lerde herhangi okunan bi metin filan yok değil mi,ben yanılmıyorum..

merhaba bende yeniyim sitede umarım işe yarar bu telkinler
suçluluk ve ego ile başlcam
hadi hayrlsı bakalım

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri