Suçluluk Duyguları Klasik Müzik

Büyük ihtimalle öğrenmişsinizdir ama her ihtimale karşı yazıyorum. Vivaldi'nin eseri, Four seasons - Winter III allegro :)

birşey sormak istiyorum
suçluluk duygularının doğa versiyonunu 2 gündür dinliyorum,ama doğa sesinden sıkıldım :)
aynı telkinin farklı müzikli olanlarını dinlesem ney,klasik falan birşey olurmu veya etkisinde değişme olurmu ???

Hayır herhangi bir değişiklik olmaz. Farklı versiyonlar istediğinizi dinlemeniz için alternatif olarak sunulmuştur. Hangisini dinleyeceğinizi kendiniz seçiyorsunuz yani. superxy

ney mey hikaye benim için klasik muzik forever :) en cok bu rahatlatıyor beni kendinizi bi kere kaptırdınızmı klasige pop rock rap hepsi bos geliyor :)

bir arkadaş telkinmp3 sitesinden indirebilirsiniz demiş ordaki klasik müzik farklı ve 10dk burdaki 7dk o site başka mı size ait sansım ben

telkinmp3.com buraya ait. Yanlış anlmamışsınız. Eğer üst üste çok fazla telkin indirdiyseniz bazen tam inmeyebiliyor. Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz. Müziklerin farklı olması ise çeşit olsun diyedir. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu dinleyebilirsiniz.

Sevgilerimle. actionsmile

merhaba, ben bu siteyle karşılaşalı 1 ay oldu.Çok memnun kaldım.:) fakat bir sorum olacak telkinlerden suçluluk ve egoyu indirdim ve bir haftadır dinliyordum. Baş ağrısı, mide bulantısı vs. belirtiler oldu.Daha sonra 3 gündür sosyallik arttırıcıyı ve egoyu dinlemeye başladım. etkisini az gördüm ve bazı durumlarda yine kendimi suçlama eğilimleri görüyorum. Tekrar suçluluk ve egoyu mu dinlemeliyim?? Telkinleri kulaklıkta dinliyorum. hoparlörden dinlesem aynı etki yapar mı??yardım ederseniz çok sevinirim..^_^

merhaba, ben bu siteyle karşılaşalı 1 ay oldu.Çok memnun kaldım.:) fakat bir sorum olacak telkinlerden suçluluk ve egoyu indirdim ve bir haftadır dinliyordum. Baş ağrısı, mide bulantısı vs. belirtiler oldu.Daha sonra 3 gündür sosyallik arttırıcıyı ve egoyu dinlemeye başladım. etkisini az gördüm ve bazı durumlarda yine kendimi suçlama eğilimleri görüyorum. Tekrar suçluluk ve egoyu mu dinlemeliyim?? Telkinleri kulaklıkta dinliyorum. hoparlörden dinlesem aynı etki yapar mı??yardım ederseniz çok sevinirim..^_^

Merhabalar,

Başlangıç telkinlerimiz ego ve suçluluk telkinleridir. Bu telkinlerin günlük 8-10 saat dinlenmesini toplamda en az 70-80 saat dinlenmiş olmasını öneriyoruz diğer telkinlere geçmek için. Dolayısıyla sosyallik artırıcıyı eklemek için biraz fazla acele etmişsiniz.

Bir süre daha ego ve suçluluk telkinlerini dinledikten sonra listenizi isteğinize göre şekillendirebilirsiniz.

Eğer dinlemenizde herhangi bir sakınca yoksa hoparlörle dinlemeniz kulaklıkla dinlemenizden hem sağlık açısından, hem de telkinlerin etkisi açısından daha yararlıdır.

956kyardımınız için çok teşekkür ederim. yeniden dinlemeye başladım music45
Umarım ileri ki zamanlarda olumlu bir değişiklik olucaktır. iyi ki varsınız.

SevgilerimleO0:))))

sadece müzik var telkin cd böylemidir ilk kez dinledim:))
şarkı yani bu

Subliminal telkin, telkinin bir obje içine gizlenmesi demektir. Burada da obje kullanılan fon müzikleridir. Telkinler müziklerin altında gizlenmiştir ve kulağınıza değil, bilinçaltınıza hitap edecek şekilde hazırlanmıştır.

Rehber bölümümüzü incelerseniz merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarına ulaşabilirsiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber-bolumunu-incelemeden-soru-sormayiniz/

:(((( tüm telkinleri indiremiyorum.ilk gün oluyordu fakat sonra ne zaman sag tiklayarak kaydetecek olsam hayatimdegisti com diye sayfa cikariyor...yardimci olabilecek varmi??

ego ve suçluluk mp3leri indiremiyorum.yardım lütfen

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri