SUBLİMİNAL VİSİON PRO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hayalayaz

Guest
arkadaşlar aslında bu proğram bize yabancı değil..ama geçen sene indirdiğimiz kurarken göbeğimiz çatlamıştıya..bu sefer bulduğum daha kolay kuruluyor..ben bile kurdum..bunu yapabilmek bana çok iyi geldi kendimi pc piri falan sandım bir iki dakika sonra in aşşa dedim..indirdim kendimi yere başım dönmeden..şimdi sözüm bu proğramı nasıl kullanacağım..yaaa.sizde bi yığın şey sölüyonuz hangisini ne zaman yapcam diyenlere..sabah kalkıcaksınız..çayı, kahveyi, bitki çayını alcaksınız..zaten bu keyfi hep beraber yapıyoz ya..siteye girmek için pc başına geldiğinizde proğramı çalıştırcaksınız..kendi oluşturduğunuz. telkinleriniz acelesi varmış gibi çabuk çabuk ekranda gözükürken siz, siteyi dolaşcaksınız, sonacıma..sizin duymadığınızı duyan, bilinçaltı hazinesi..görmediğinizide görüp..bu telkinleri şııııp diye alıyor bünyeye..işte bu kadar..
ahanda bu da linkiniz her bi şeyciği içinde, güle güle safa ile kullanın

http://rapidshare.com/files/100326121/subliminal1.2.rar.html

Ynt: SUBLİMİNAL VİSİON PRO

Emeğiniz İçin Teşekkürler.. Fakat Ben Bu Yöntemin Çok Etkili OLduğunu Düşünmüyorum.. (Bilgisayar Başında Çok Oturursanzız O Başka.. )

e, ben hep pc deyim.kök saldım..onun için çok faydalandım.pc başında otururken çalıştırın beş dakika beş dakikadır..sonuçta bir an önce bulunduğumuz durumlardan çıkmak istiyoruz ve her şeyi her anı değerlendirmekte fayda var diye düşündüm..

merhaba ,

ben o programi indiridim ve de kurdum bilgisayarima ama bir tuhaflik var. ocekinde istedigim mesajlari turkçe yazabiliyordum ve gerekli ayarlaalari yapabiliyordum. ama bu sefer tikladigim hiç bir sey açilmiyr, yani ne mesaj yazabiliyorum ne de bir sey?? acaba ayni sorunu yasyan var mi??merak ettim.

ya da yeniden mi indirsem!!
herkese iyi gunler

aynı sorunu ben de yasıyorum eskiden mesajlarıtürkçe yapabiliyodum bunda olmuyo... dusun

out.php

out.php

out.php

out.php

out.php

YUKARIDAKİ RESİMLERDEKİ GİBİ YAPARSANIZ TÜRKÇE KARAKTER SORUNU YAŞAMAMANIZ GEREKMEKTEDİR. BUNUN İÇİN EN İYİ ÇÖZÜM YOLU

Ş YERİNE S
I YERİNE i
Ü YERİNE U
ğ YERİNE G
Ç YERİNE C
Ö YERİNE O

HARFLERİNİ KULLANMALISINIZ.

y789 alem kadınsın...
bunun kıymetini bilin ilk anlatımım.. khkh56

bilmezmiyiz hiç canım benim..

ellerine sağlık... kiss3

hayal ablacım emeğine sağlık ama bişey söyliyeem de nasıl söyliyecem dusun hayalablaaa bendeki versiyonda programs falan bişey yok dusun

valla ablam şimdi linke tılklayıp indircem yeniden proğramı nasıl olamaz dur bi bakayım..

bende anlamadım hayal abla 4897 birde üşenmeden resimli anlatmışsın ama....acaba ben mi yanlış yükledim dusun

hayalayaz ' Alıntı:
valla ablam şimdi linke tılklayıp indircem yeniden proğramı nasıl olamaz dur bi bakayım..

allah bizi iyi yapsın emi. aa34 aa34 .proğramı indirdim..oğlanıda uyandırdım..dosya doğru crak'i doğru yerleştirdiklerinden emin olsunlar annecim, dedi en kibar haliyle.. aa34 aa34 aa34 aa34 ya ben bazen çok kafa yoruyorum bu işe..acaba ben bu çocuğu doğurmadan..önce nasıl güzel bi şey yaptımda allah beni böyle mükafatlandırdı..bi bulsam neyi iyi yaptığımı..sürekli yapacam hayatım daima güllük gülüstanlık olsun.. 96

Hayalablacım çok mahçup oldum şimdi keşke kaldırmasaydın sadanim can kardeşimizi utananadam en kibar halini takınmış ama çok üzüldüm uykusundan oldu teşekkür et lütfen yarın benim için.
hayalayaz ' Alıntı:
allah bizi iyi yapsın emi. aa34 aa34 .proğramı indirdim..oğlanıda uyandırdım..dosya doğru crak'i doğru yerleştirdiklerinden emin olsunlar annecim, dedi en kibar haliyle.. aa34 aa34 aa34 aa34 ya ben bazen çok kafa yoruyorum bu işe..acaba ben bu çocuğu doğurmadan..önce nasıl güzel bi şey yaptımda allah beni böyle mükafatlandırdı..bi bulsam neyi iyi yaptığımı..sürekli yapacam hayatım daima güllük gülüstanlık olsun.. 96

merhaba arkadaslar,
galiba sorunu çozdum, benim indirdigim subliminalin 1.3 versiyonu ;
hayal abla 1.3 versiyonunda ise basliklarda program die bi sey yok sadece SETUP- SCRIPTS- REGISTER( bu da sifreli ksinlikle sifre istiyor)- ABOUT var. ama hayal ablanin kayit ettigi resimlerde subliminal 1. 2 versiyonu yaziyor. zaten 1.2 versiyonunda hic bir sey hareket etmiyor okundugum hersey hareketsiz sanki resimmis gibi!!
sabah sabah oturdum bunlari denedim hemde defalarca
acaba diyorum hayal ablanin kullandigi ile bizimle paylasmak istedigi farkli mi?? aklima baskabir çozum gelmiyor!!
ben ingilizce olan bolumle idare ediyorum simdilik.

herkese iyi gunler , saygilar
hayal abla tesekkurler yine de emeklerin için!!

merhabalar,
benim subliminal programim seanslarin doldu dedi ve de simdi sifre istiyor benden. 10 kullanimlik hakkim vardi onu da kullandim, sizlerde de oyle bi sorun oldu mu acaba??
simdi hayal ablanin bahsettigi vision pro yu indircem
haber veriririm

bye

Herkese Selamlar ben Hayal Hanım'ın oğlu Can;

kullandığımız program Subliminal Vision Pro 1.2 versiyonudur. Anlattığımız resimler de bu programa ait resimlerdir. Bizim verdiğimiz linkteki programı indirip crack işlemlerini doğru yaptığınız takdirde hiçbir sorun yaşamamanız gerekmektedir. Eğer program daha önce bilgisayarınıza kurulu ise DENETİM MASASI - PROGRAM EKLE KALDIR bölümünden programı siliniz. Daha Sonra BİLGİSAYARIM - YERELDİSK (C:) - PROGRAM FILES - OPTION MATRIX klasörünü tamamen siliniz. Programı kaldırdıktan sonra LOG dosyaları bu klasörde kaldığından tam kaldırmış olmuyorsunuz. Bütün bunları yaptıktan sonra annemin verdiği linkten programı indirip kurun ve crack işlemini yapın. Resimlerle anlattığımız kısım aynen olacaktır. Anlatımı yapmadan önce ve linki paylaşmadan önce programı tekrar kurarak sizlere anlattık.

Yukarıdaki işlemleri dikkatli bir şekilde yaparsanız sorununuz kalmayacaktır.
SAYGILARIMLA

videolu anlatım geliyor az sabredin..yok ben yapmıyorum..nerde bende öyle hünerler..resimli anlatımı yaparken bile göbeğim çatladı benim aslan parçası ( tohumluk) kolları sıvadı yapıyor..

can cım canım seni bu sitenin gizli modaratörü ilan ediyorum kuzum.. ark5

27bi6.gif
gizli destekçimize yürekten sevgiler..
i18767_birds282.gif

Anlatım programın ya hiç kurulmamış olmasına ya da eski kurulumların kaldırılmış olmasına dayanılarak sıfırdan yapılmıştır. Anneciğim bu arada ne Tohumluğu utananadam utananadam ben daha çıtırım wave wave

Programı İndirmek için Aşağıdaki resme tıklayın.

Daha sonra Kurulumu izlemek için ister aşağıdaki resme sağ tıklayıp FARKLI KAYDET'e tıklayıp bilgisayarınıza indirin.

İsterseniz aşağıdaki linkten direk başka site üzerinden izleyin.

TIKLA İZLE

İsterseniz aşağıdan direk izleyin.

http://www.forumilke.net/sub/Subliminal Vision Pro.swf

SAYGILARIMLA

Herkese iyi geceler... uykulusmile uykulusmile

Can öncelikle hoşgeldin 956k Shamancıma katılıyorum ...

Can kardeşim yüreğine ve emeğine sağlık. alk78 alk78 alk78 smiliyface hismiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri