subliminal mind versiyon 1.2 crackli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neseli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çeviri ve hazır text için teşekkürler....

aaa şuna bak ben de net de görsel bir subliminal program arayıp duruyodum meğerse bizim site de ne ararsan varmış blissy s456

türkçe textler için teşekkürler,
programa bu txt dosyalarını nasıl yükleyeceğimi ayarlayamadım, tarif edebilir misiniz?

selamlar herkese.

slm.bu programı başlattığımda mp3 mü çalıyor.yoksa sadece yazılarmı çıkıyor.?

Merhaba mesut. Ben de başka bir program var ama sanırım mantığı aynıdır. Sadece yanıp sönen yazı. Gerisi bilinçaltına kalmış. Sana kalmış diyemem muhtemelen yazılanları görmezsin bile. Ben kendiminkinde görüyorum gerçi. Bilinçaltım belki anlıyordur. Belki programı kullananlar sana direkt yazarlar.

Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli

slm.programı yükledim ve kullanıyorum ama acaba doğrumu kullanuyorum.yazdıklarınızı okudum ama yinede insanın içine şüphe düşüyor. şaşkınsublimal mind acıp programs bölümünde sublimal programs ın altına sınav başlığı yazdım.onun yanındaki bölümede sınavı kazanıcam,başaracağım,cesaretliyim vb. şeyler yazdım ve setup bölümünde ki ayarlarda;
message duration
dısplay for (215) milli seconds

time between messages
dısplay every (1 ) seconds
böyle.starta basınca yanıp sönen yazılar çıkıyor ve onları okmamam gerektiğinide biliyorum.doğrumu kullanıyorum?
birde millionaire mind,positive self esteem;bunlar ingilizce yazılı ingilizceyide pek bilmiyorum onlaarıda seçsem bilinç altım anlarmı? dusun

benm 1.5 ay sonra sınavım var.dikkatimi ona vermek için telkinler varsa onlar olabilir.oda galiba ıncredible self confidence ile ilgili.çok tşkr ederm lerzan abla

Merhaba arkadaşlar,verdiğiniz programın resimlisi de oldugunu duymuştum daha önce ama bir turlu bulamadım.Örneğin resim olarak fare,örümcek,yılan vb. korkuları yenmek için bu resimler konuyormuş.daha etkili oldugunu duymuştum.Eğer varsa bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim
Sevgilerle.. smiliyface

Resear ' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,verdiğiniz programın resimlisi de oldugunu duymuştum daha önce ama bir turlu bulamadım.Örneğin resim olarak fare,örümcek,yılan vb. korkuları yenmek için bu resimler konuyormuş.daha etkili oldugunu duymuştum.Eğer varsa bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim
Sevgilerle.. smiliyface

evet böyle bir şey varsa yazılısından çok daha etkili olmalı.böyle bir program hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

sevgili neşeli, lalezar ve lerzan hepinize çoooook çooook teşekkürler ve evren dolusu teşekkürler.

Arkadaşlar ben programı kurdum. Ve çözdüm fakat bir şey var ki sorunu halledemedim. Ben help kısmından HIDE özelliğinin nasıl çalıştığına baktım fakat oradakileri uyguladığımda program gizleniyor. Help kısmında SYSTEMTRAY e ineceği yazıyor fakat maalesef inmiyor. CTRL+ALT+DEL kombinasyonuyla programı kapatabiliyorum. Bu sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen varsa bizimle paylaşabilir mi?

Not: Ben Hayal hanımın oğluyum onun adına yazıyorum. Annem bilgisayar piri değil maalesef sorularınızı yanıtlayamayabilir bu konuda :)

Arkadaşlar o programı nasıl yüklediniz ben ilk aşamada takılıyorum biri bana yardım edebilir mi Hayal abla açıklamalı bir şekilde anlatmış fakat o kısma gelemiyorum ki dusun

Yaşasın oleyyyyyyy kurdum programı sonunda smiliyface smiliyface k8908

ben türkçe textleri bulamıyorum yardım...

hayalayaz ' Alıntı:
Arkadaşlar ben programı kurdum. Ve çözdüm fakat bir şey var ki sorunu halledemedim. Ben help kısmından HIDE özelliğinin nasıl çalıştığına baktım fakat oradakileri uyguladığımda program gizleniyor. Help kısmında SYSTEMTRAY e ineceği yazıyor fakat maalesef inmiyor. CTRL+ALT+DEL kombinasyonuyla programı kapatabiliyorum. Bu sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen varsa bizimle paylaşabilir mi?

Not: Ben Hayal hanımın oğluyum onun adına yazıyorum. Annem bilgisayar piri değil maalesef sorularınızı yanıtlayamayabilir bu konuda :)

cevabi bulabildiniz mi acaba .. aynı sorunu halletmek için bende uğraştım ama olmadı dusun ... bir bilen var mı ?? 4897

programı kurduktan sonra ayarları aynen tarif edildiği gibi uygulayın o zaman türkçe olarak ayarlanıyor

merhabalar,
aynen anlatılanları uyguladığım halde simgeye tıkladığımda açılan pencerede programs bölümü yok.setup,scripts,register,about bölümleri var.ve hiç bir şekilde create ya da add tuşları aktif olmuyor..yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Teşekkür Ederim .. clapping

Ben Programı Bayağı Beğendim Umarım İşe Yarar Mp3lere Ek OLaraktan..

ışıl ' Alıntı:
merhabalar,
aynen anlatılanları uyguladığım halde simgeye tıkladığımda açılan pencerede programs bölümü yok.setup,scripts,register,about bölümleri var.ve hiç bir şekilde create ya da add tuşları aktif olmuyor..yardımcı olabilirseniz sevinirim..
benim de sorunum aynı sigrt56 .niye böyle oldu arkadaşlar bi yardım lütfen havesle kurmuştum programı programı ağla

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri