Resear ' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,verdiğiniz programın resimlisi de oldugunu duymuştum daha önce ama bir turlu bulamadım.Örneğin resim olarak fare,örümcek,yılan vb. korkuları yenmek için bu resimler konuyormuş.daha etkili oldugunu duymuştum.Eğer varsa bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim
Sevgilerle.. smiliyface
hayalayaz ' Alıntı:Arkadaşlar ben programı kurdum. Ve çözdüm fakat bir şey var ki sorunu halledemedim. Ben help kısmından HIDE özelliğinin nasıl çalıştığına baktım fakat oradakileri uyguladığımda program gizleniyor. Help kısmında SYSTEMTRAY e ineceği yazıyor fakat maalesef inmiyor. CTRL+ALT+DEL kombinasyonuyla programı kapatabiliyorum. Bu sorunla karşılaşan ve çözümünü bilen varsa bizimle paylaşabilir mi?
Not: Ben Hayal hanımın oğluyum onun adına yazıyorum. Annem bilgisayar piri değil maalesef sorularınızı yanıtlayamayabilir bu konuda![]()
benim de sorunum aynı sigrt56 .niye böyle oldu arkadaşlar bi yardım lütfen havesle kurmuştum programı programı ağlaışıl ' Alıntı:merhabalar,
aynen anlatılanları uyguladığım halde simgeye tıkladığımda açılan pencerede programs bölümü yok.setup,scripts,register,about bölümleri var.ve hiç bir şekilde create ya da add tuşları aktif olmuyor..yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.