Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kriko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla benimki fıstık gibi çalışıyor, hatta pc bir kere format yedi tekrar kurdum yine çalışıyor...tekrar dene...

Cevap: Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !

böyle bir program hiç bi yerde bulunmuyor galiba.birileri şaka falan yapıyor herhalde. siteyle ilgilenen birileri yokmu acaba.uğraşıyorum uğraşıyorum yok.bi sürü alakasız şey çıkıyor.kendimden şüphelenmeye başladım herhalde çok beceriksizimMİ ne?!!!

dur ben sana yardımcı olucem arkadaşım..

siyahça merakla bende bekliyorum programı takipteyim y789

bende takipteyim program falan yok ortada

ayrıca aziz dostlarım herkes siz kadar pc kullanmasını bilmeyebilir örneğin herkes o programın nasıl kullanıldığınıda bilmeyebilir mesela açtını konularda mümkünse detaylarıda anlatın bilgi her zaman iidir

kurulumunuda yazssan : üzgünüm ama gerçek rar dosyası geldi sonra ne olacak

her ihtimale karşı bendeki aynı program linkini özel mesajla gönderdim arkadaşım...indirdikten sonra zaten aşama aşama ne yapılacağını tarif etmiş program...ben adımları tam hatırlamıyorum ama eğer yine de yapamazsanız tekrar indirip kurup hatırlayınca burda anlatırım...maksat halka hizmet...dl78

Ben de indirdim, ama kuramadım, winrar özürlüsüyüm sanırımdunk56

ark bu programda güzel ama subliminal vission un yazıları göstermesi daha güzel ben bu programı indirdim telkinlerini sub. vissiona kaydettim süper oldu denemenizi tavsiye ederim

Hımm siteyi keşfedeli daha bi kaç gün oluyor bu programlarlada ilk defa karşılaşıyorum ama çok fazla hoşuma gitti işin gerçeği, telki dinlediğimiz telkin mp3leri ile aynı etkiyi yada benzei etkiyi gösteridği söylenebilir mi? Programı kullanan kişilerin bu konu hakkındaki yorumlarun merak ettim doğrusu.

Çok teşekkür ederim, kullanımı ve kurulumu çok kolaymış, daha da geliştirilebilir içerik açısından. Tekrar teşekkürler.

Arkadaşlar telkinler kadar etkisi çabuk anlaşılmasa da uzun vadede olumlu sonuç verecektir. Görsel subliminal mesaj ile değişimi hisseden var mı?

Güzel ve basit program. Kendime uygun kişisel mesajları hemen ekledim. Bir ay sonra gelişmeleri yazarım. Teşekkür ederim tekrar.

Telkinlerin gerçketen çok etkisini gördüm. Geçenlerde etkin öğrenre ilei lgili çalışırken aklıma takıldı. Biz telkinleri dinliyoruz ama herkesin hafıza türü aynı değli ki? Kimimiz dkonusal, kimimiz işitsel, kimimiz ise görsel olarak daha iyi anlıyoruz aslında telkinlerin kendilerine geç etiki ettiğinden şikayet eden arkadaşlar bu programlar yarımıyla etkiyi daha da attıalrabilir diye düşünüyorum. Mesela bu göresel programlar sayesinde sigara içme isteğim azaldı sanki...Telkinleri henüz dinlemedim listem çok kabarık dinledikten sonra artı ve eksileri paylaşırım.Selametle...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri