Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kriko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
link nerde ben nie bulamıyorum :((

peki arkadaşlar bu ilk mesajda verilen subliminal mind 1.0 türkçe programını bulma şansım yokmu ?

adszms3.jpg

Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE VERİLEN LİNKLERİN HEPSİ sizin tabirinizle ölü..birisi yardım eder mi lütfen...programı bulamıyorum

RenaC'in eklediği link çalışıyor. Ondan indirmeyi deneyebilirsiniz. Eğer hala indiremiyorsanız modeminizi kapatıp açarak yeniden denemenizi öneririm.

Sevgilerimle. actionsmile

RenaC'in eklediği ni bulamıyorum.sanırım biraz bu konularda fazla yetenekli degilim..neyse yine de teşekkürederim.olmuycak galiba

Try giving it another chance here: bunu istiyor

Subliminal Messages Software 1.0 TÜRKÇE

Bana acilen bu program lazım.

Güncel indirme linkini yazarsanız sevinirim.

adszms3.jpg

İlginiz ve de cevabınız için teşekkür ederim.

Google aradığım cevabı vermiyor.

Google tarafından bulunan linklerde benim aradığım program yok ya da indirme linkleri ölü çıkıyor.

Ayrıca Google'da bu programın ismine benzer isim taşıyan başka programlar çıkıyor. Mesela MB Subliminal Messages Software gibi....

Bu forumu kullanan bazı arkadaşların bilgisayarlarında bu programın olduğunu, en azından kendi bilgisayarlarına kaydettiklerini düşünüyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.

adszms3.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri