subliminal flash 3.0 + crack

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MagNetiC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack

linke tıkladığımızda dosya bulunamadı diyor. yardımcı olan yok mu??? sad456

mücevher ' Alıntı:
linke tıkladığımızda dosya bulunamadı diyor. yardımcı olan yok mu??? sad456

akşama evdeki bilgisayardan upload edebilirim.

yardımınız için şimdiden teşekkürler.

geç kladığım için özür dilerim. işlerim çok yoğundu. subliminal flash programını buradan(tıklayın) indirebilirsiniz. crack dosyası içindedir. lütfen beni oku adlı text i okuyunuz.

Tekrar teşekkürlerimi bildirmek istedim. Programı kurdum ve kendi telkinlerimi yükledim. Diğer benzer programlarda türkçeleştirme işini becerememiştim. ancak bu program gerçekten çok güzel ve iyi sonuçlar almayı umuyorum. Sağolun, varolun... actionsmile

yalnız bir sorun var. ben bir sürü telkin yazmıştım. onlardan sadece en baştaki ikisi ekranda sırayla görünüyor. sırayla hepsinin görünmesi için ne yapmam gerekiyor acaba? dusun idea3 blook

Merhaba çok fazla inceleme fırsatım olmadı,bu program hakkında biraz bilgi verebilir misiniz acaba?
sitede yayınlanan telkinlerimi koyuyorsunuz? yoksa siz kendi cümlelerinimizi yazıyorsunuz anlamadım dusun
program nasıl çalışıyor? 4897

şimdiden teşekkürler...

MagNetiC ' Alıntı:
ayrıca söylemeyi unutmuşum.. y789 içerisinde bir de "BrainWave Stimulator" var. yani bir yandan görsel mesajlar akarken bir yandan da beyin dalgaları yönlendiriciyle bu etkiler artırılabilir. (bu tür programlarda kulaklık takmak şart.. coffe2 )

rahatlama, meditasyon, hızlı öğrenme, odaklanma.. vs gibi etkiler için kullanılabilir. içerisinde yazdığına göre ilk iki dakikadan sonra etkileri farkedilebilirmiş..

"help" kısmından gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz arkadaşlar..
yalnız tabi bu bölüm ingilizce.. smil56

Hocam peki bu program çalışırken başka işler yapabilr miyiz? Yani misal kulaklık takılı bu dalgalar beynimizi etkiliyor, o sırada bilgisayarda işlerimize devam edebilir miyiz? Help kısmında "Sadece kulaklığı takın ve programı çalıştırın" diyor. Burdan her şeyi yapabilirz anlamı çıkıyor sanırım. Sen ne diyorsun?

Hocam peki bu program çalışırken başka işler yapabilr miyiz? Yani misal kulaklık takılı bu dalgalar beynimizi etkiliyor, o sırada bilgisayarda işlerimize devam edebilir miyiz? Help kısmında "Sadece kulaklığı takın ve programı çalıştırın" diyor. Burdan her şeyi yapabilirz anlamı çıkıyor sanırım. Sen ne diyorsun?

aynen... işlerine devam edebilirsin...
fakat kanaatimce rahatlama dalgalarına ayarlayıp ders çalışırsan hafiften uykun gelebilir. :D konsantrasyon artırıcı dalgalarla ders çalışman daha verimli olur..
sevgiler.. ;)

Ben bunun baska türlü bir versiyonunu indirmistim.Ama bilgisayarım ınanılmaz yavaslamıstı.Tekrar kaldırmak zorunda kalmıstım.Bilgisayardanda cok anlamadıgım icin.Ama simdi bu verdiginizi indirdim ve olumlamaları kendi istedigim gibi yazdım.Cok hızlı geciyor hiic bisi okuyamıyorum gibi sanki y789 Ama bilgisayarım aynı hızla calısmasına devam ediyyor.Supermis tsk ler O0

İnanmıyorum gercekten nasıl tesekkür etsem azdir.Ben bunları gozden kacırmısım.Verdiginiz linkteki olumlamalar muhtesem .Benim yazdıklarım bunların yanında sıfırdı :) Cok tsk ederimmmmmmmmmmm Cokkkkkkkkkkk

Rica ederim.İşine yaramasına sevindim

slm arkadaslar ben yenı uye oldum size sorum su: bu program ile mp3 teki telkinleri duyabilirmiyiz. yalnızca arka plandaki söylenen sözleri yani

merhabalar fehan..
yanımıza hoşgeldin..actionsmile

burada bahsi geçen program görsel subliminal programıdır ve istediğin olumlamaları kendine düzenlemen içindir..
pc05

sitemizdeki telkinler işitsel telkinlerdir.. music45

sevgiler..

I am willing to succeed;1
I accept affluence;1
I deserve prosperity;1
I attract opportunity;1
I am wealthy;1
Riches flow into my life;1
I have a knack for creating value and wealth;1
My life is full of joy;1
Making money is fun;1
I deserve the good life;1
I expect success;1
I learn from others;1
I am confident in my abilities and skills;1
Dreams can come true;1
I turn ideas into action;1
I create wealth easily and effortlessly;1
I take responsibity for my life and my actions;1
I make great things happen;1
I love to help people;1
I give generously and receive graciously;1
I come up with new ideas for making money;1
People love to help me;1
Money is good;1
I recognize opportunites all around me;1
Money is freedom;1
I deserve to be free;1
It's fun to create;1
I share my ideas with people who can help me;1
I am creative;1
I deserve success;1
I am valuable;1
I am important;1
I care for others;1
I do the right thing;1
I am rewarded for my efforts;1
I attract money like a magnet;1
I have the courage it takes to succeed;1
I live a life of abundance;1

Türkçeleştirilmiş hali (Siz değiştirebilirsiniz)

Güçlüyüm ve güvendeyim;1
İç kaynaklara sahibim;1
Amaçlarımı gerçekleştirebilecek güce sahibim;1
Hayatımı denetleyebilirim;1
Değerliyim;1
Kendime güvenim tamdır;1
İnsanlar bana saygı duyar;1
İnsanlar beni sever;1
Ben gerçek bir arkadaşım;1
İnsanları önemserim;1
Yeteneklerimden, ustalığımdam ve deneyimlerinden eminim;1
Diğerleriyle ilgilenirim;1
Eminim;1
Güçlü bir kişiyim;1
Tüm engelleri kendime olan güvenimle aşabilirim;1
Ben bir başarıyım;1
Mutlu olmayı seçerim;1
Kendime ve geleceğime inancım var;1
Cesurum;1
Ben bir kahramanım;1
İnsanlar beni takdir eder;1
Kendime olan güvenim kim olduumdur, ne yaptığım değil;1
Başarıyı hakediyorum;1
Ben sakinim;1Her yerde ve her zaman kendime olan güvenimi korurum;1
Kendimi affederim;1
Kendimle barışığım;1
Kendime olan güvenimi zedeleyen etkenleri yokedebilirim;1
Zekiyim;1
Kendimi ya da bir başkasını geçmişteki tüm hatalardan dolayı affederim;1
Kendimde güvendeyim;1
Kendimden eminim;1

Arkadaşlar acil yardımmm..Ben indirdim bu programı bir hafta kullandım ama şimdi serial key istiyor sizde varmı serial key i yada ne yapabilirim kullanmak için şimdiden teşekkür ederim.

Aklıma hinlik geldi :D

Ben şimdi KPDSy hazırlanıyorum,çok fazla kelime ezberlemem lazım,bu programa kelimeleri-okunuşlarını(gülmeyin :))-anlamlarını yazsam bilgisayar başında bunlar karşıma çıksa acaba bir yararı olur mu,ya napiimmm arkadaşlar,beynim bazen direniyor kelimeleri kafam almıyor,

Böyle yapsam olur mu,50 kelime öğreneyim kâr kÂrdır

Olabilir belki de..
Cem'in uyguladığı bilinçaltı olumlama çalışması geldi aklıma. O da bilgisayarına yüklediği böyle bir yöntem ile bir çalışma yapıyordu sanırım..Sen de deneyebilirsin..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri