subliminal flash 3.0 + crack

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MagNetiC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

MagNetiC

Guest
Görsel olarak subliminal mesajlar veren 1.5mb'lık süper bir program.. art56art56

http://rapidshare.com/files/154846307/subliminal.flash.rar.html

arkadaşlar içeriği ingilizce fakat ingilizceleri "delete" tuşuyla silip yerlerine "edit" tuşuyla türkçe istediğimiz mesajları (telkileri) koyabiliyoruz..
bir taraftan telkinli mp3lerimizi dinlerken diğer taraftan Subliminal Flash ile görsel telkinlerden yararlanabiliriz.. 44

bu programı daha önce yüklemiştim, fakat download edilemiyordu, süresi geçmiş sanırım... yeni uploadlayıp tekrar yüklüyorum.. indirebilirsiniz... ::)
sevgiler.. hismiley

Ynt: subliminal flash 3.0 + crack

indirebildim:)teşşekkürler...ingilizce telkinlerin bazılarını türkçeye çevirebildim fakat sende varsa telkin cümleleri paylaşırsan sevinirim..

çok teşekkürler

uy897 98569 kiss3 happy6

eline, emeğine, yüreğine, klavyene, harddiskine, anakartına, ram' ine, monitörüne, 3,5' lik disk okuyucuna o yoksa kart raydırına ve adını hatırlayamadığım / sayamadığım birçok donanımına sağlık.
hismiley alk78

hatim indiriyordum az kalsın khkh56

başka ayara gerek yokmu? 10ms ve 1 second normal yani...
kafam karıştı. eğer daha önce de okuduklarım doğruysa bizim gözler görüyor yani. 10 milisaniyeyi de. helal olsun.

mumin.okan ' Alıntı:
başka ayara gerek yokmu? 10ms ve 1 second normal yani...
kafam karıştı. eğer daha önce de okuduklarım doğruysa bizim gözler görüyor yani. 10 milisaniyeyi de. helal olsun.

okuduğum kadarıyla, gözlerin hemen hemen hiç görememesi lazım, odaklanıldığında bile.. ideal olan oymuş.. beyin farketmeden,filtrelemeden; ok sung66
türkçe mesajları da ayarladıktan sonra mesajların 40 gün falan değiştirilmeden kullanılması gerekiyor.. tatilsmiley

ayrıca söylemeyi unutmuşum.. y789 içerisinde bir de "BrainWave Stimulator" var. yani bir yandan görsel mesajlar akarken bir yandan da beyin dalgaları yönlendiriciyle bu etkiler artırılabilir. (bu tür programlarda kulaklık takmak şart.. coffe2 )

rahatlama, meditasyon, hızlı öğrenme, odaklanma.. vs gibi etkiler için kullanılabilir. içerisinde yazdığına göre ilk iki dakikadan sonra etkileri farkedilebilirmiş..

"help" kısmından gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz arkadaşlar..
yalnız tabi bu bölüm ingilizce.. smil56

tam olarak okunmuyor fakat yazının nerde çıktığı görünüyor. neyse bunları bir ara kendimiz türkçeleştirebiliriz değilmi?

mumin.okan ' Alıntı:
tam olarak okunmuyor fakat yazının nerde çıktığı görünüyor. neyse bunları bir ara kendimiz türkçeleştirebiliriz değilmi?
tabiki.. ben ingilizcedekilerin tiklerini kaldırdım. isterseniz silebilirsiniz de.. yerine yeni bir kategori açtım sol tarafa ve sağ tarafa da türkçe afirmasyonlar ekledim..

burcu-tkn ' Alıntı:
indirebildim:)teşşekkürler...ingilizce telkinlerin bazılarını türkçeye çevirebildim fakat sende varsa telkin cümleleri paylaşırsan sevinirim..

bazı hazır türkçe telkinler... siirokul

Güçlüyüm ve güvendeyim
İç kaynaklara sahibim
Amaçlarımı gerçekleştirebilecek güce sahibim
Hayatımı denetleyebilirim
Degerliyim
Kendime güvenim tamdır
İnsanlar bana saygı duyar
İnsanlar beni sever
herkes beni çok sever
Ben gerçek bir arkadaşım
Yeteneklerimden, ustalığımdam ve deneyimlerinden eminim
huzurlu ve çok mutluyum
toplumda önemli bi insanım
Güçlü bir kişiyim
çok mutluyum :)
Tüm engelleri kendime olan güvenimle aşabilirim
Ben bir başarıyım
ben artık yeni biriyim
cesurum
girişkenim
komiğim ve rahatım
her ortamda rahat davramırım
sevilen biriyim
Kendime ve geleceğime inancım var
İnsanlar beni takdir eder
Başarıyı gerçekten hakediyorum
Her yerde ve her zaman kendime olan güvenimi korurum
Kendimi affederim
Kendimle barışığım
Kendime olan güvenimi zedeleyen etkenleri yokedebilirim
Zekiyim
Kendimi ya da bir başkasını geçmişteki tüm hatalardan dolayı affederim
Kendimden eminim
bilgili biriyim
kendime sonsuz güvenirim
kendimi hergün geliştiririm
geleceğim çok parlak
her türlü sorunla başaçıkabilirim
ben değerliyim
ben özel bir insanım
sağlıklıyım
güçlüyüm
herşeyde becerikliyim
yapabilirim
özgüvenim tam

NOT: djj arkadaşlar bu tür ingilizce programlarda "türkçe karakter" kullanmamanızı öneririm. bu önerim, yabancı kökenli olan tüm görsel subliminal programlar için gecerli. ben başka bi programda türkçe karakterleri tanımayıp yanlış karakter kullandığına şahit oldum (örneğin "ı" harflerini "y" olarak yazıyordu.) bunda da yapar mı bilmiyorum ama ben bu tür programlarda türkçe karakter kullanmıyorum.
afirmasyonlar "ben" diliyle ve "şimdiki zaman"da oluyormuş gibi yazılması; kelime ya da kısa cümlelerden oluşması gerektiği kanaatindeyim..

sevgiler.. hismiley

teşşkür ederim 96..kendimce birşeyler yazmıştım fakat ne türkçe karkter kullanıp kulanamdığıma dikkat etttim dene şimdiki zamnda yazdım..şimdi değiştiriyoum

Arkadaşlar şans ile ilgili birşey varmı kimsenin elinde.

merhabalar turhan hoşgeldiniz..

öncelikle en büyük şansımız bilinçaltımızın zenginliğini farkında olmak..

forumda şans üzerine yazılarımız var..

bir kaçının linkini okumanız için ekliyorum..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/sanslimisiniz-t2356.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/sans_ve_sezgi_nedir-t575.0.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim_yasasisini_nasil_cekersiniz-t2769.0.html;msg24563#msg24563
http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim_yasasisini_nasil_cekersiniz-t2769.0.html;msg24635#msg24635
kişiye özel olarak hazırlanan şans sezgi bolluk bereket gibi özel telkinlerimiz var..
atakan bey e özel mesaj atarak detayları öğrenebilirsiniz. <hayatimdegisti rumuzlu>

http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php?action=pm;sa=send;u=4

siz hangi konudaki hedeflerinize yoğunlaşırsanız o konuyala ilgili fırsatlar önünüze çıkacaktır..

meditasyon ve bilinçaltı çalışmalarına ilgi duyırsanız aşağıdaki linkler yardımcı olabilir..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon-b350.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin_bilinmeyenleri-b148.0/

sevgiler..

ingilizce kalmalarının bi sakıncası var mı? cümleler çok komplike değiller anlayabiliyorum ama merak ettim düşünemediğim bir sakıncası olur mu diye danışayım dedim. teşekkürler bu arada çok güzel bir program bu!! : blissy

ben teşekkür ederim.. ingilizcelerin kalmasının tabi ki sakıncası yok.. normalde anlayabildiğin şeylerse, bilinçaltın bunları algılayacaktır.. onayi

hismiley

merhaba ben bu programın etki süresi nedir günde ne kadar bilgisayar başında vakit geçirmemiz lazım .mesela ritmotransda atakan bey günde 8-10 saat dinlemeyle 1 hafta içerisinde etkilerin başladığını söylüyor ki doğrudur .bu program hakkında bir şeyler bilen varsa yazsın lütfen ve birde ritmotrans kadar etkilimi bunu çok merak ediyorum
teşekürler

merhabalar.. hismiley
ritmotrans kadar etkili değil..

bilgisayarda nekadar vakit geçiriyorsanız o kadar süre kullanın.. pc05
özellikle bu program için sabitlenmenize gerek yok..

bu çalışmayı gelişimimize ekstra destek vermesi için kullanıyoruz..

sevgiler..

cevap için teşekkürler

Bu program benzerlerine nazaran daha iyi,telkinleri değiştirmesi çok kolay,üstelik Türkçe harfleri okuyor arkadaşlar,yazıları gocuman yaptım ve gördüm,"ü" ,"ç" gibi harfleri tanıyor..

Ancak içindeki brainwave frekansları çok ses çıkarıyor yaa,acaip bir uğultu var,müzik açıyorum uğultuyu duyuyorum yine,

Mesela natura sound da dalga sesleri duyulmuyor,sonra bir arkadaşın açtığı 4cdlik brainwave klasik müzik şarkılarında da o uğultu hiç gelmiyor..

Bundaki uğultu giderilebilir mi acaba dusun

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri