Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
bu filmi bugün izledim..kesinlikle izleyin derim

HAYAL ET

Konusu:Ya kızınızın hayalleri, sizin başarınızın sırrıysa?
Mali İşler Yöneticisi Evan’ın işleri günden güne kötüye gidiyordur. Ama kızının hayal dünyası onun bu problemlerinin çözümü olacaktır.

hylet.jpg

Beni hayatımda hiç bir film Mustafa filmi kadar ağlatmadı. İnsanların sinemada bana bön bön baktığı zaman bile kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlıyorsam ben o filmi çeken adamın alnından öperim. Ah o son söylenen söz ''beni hatırlayınız'' zaten benim kendimi bıraktığım son nokta olmuştu!!! Mustafa filmi izlediğim en güzel filmdi...

Umudunu kaybetme tek geçerim..

Filmin ismindende anlaşıldığı gibi hayallerinin peşinden koşan hiçbir zaman pes etmeyen yaşanmış bir hikaye
Will Smith yaparda kötümü olur yahu :)

1- Kayıp Balık Nemo
2- Madagascar
3- Madagaskar 2
4- Shrek
5- Shrek 2
6- Shrek 3
7- Tavuklar Firarda
8- Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
9- Winnie the Pooh

1- Kayıp Balık Nemo
2- Madagascar
3- Madagaskar 2
4- Shrek
5- Shrek 2
6- Shrek 3
7- Tavuklar Firarda
8- Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
9- Winnie the Pooh
Peki çizgi dışında var mı fülunum? :D Tavuklar firardayı ilkokulda sınıfla izlemiştim ağlamıştım da. Terminatör olabilirim ama benim de duygularım var girlhaha

Peki çizgi dışında var mı fülunum? :D Tavuklar firardayı ilkokulda sınıfla izlemiştim ağlamıştım da. Terminatör olabilirim ama benim de duygularım var girlhaha
:D var ama onları yazmak çok uzun sürer diye sadece bunları yazdım. Ama bu filmler de beni çok etkiledi gerçekten. Çok anlamlılar.

:D var ama onları yazmak çok uzun sürer diye sadece bunları yazdım. Ama bu filmler de beni çok etkiledi gerçekten. Çok anlamlılar.
Bunlarda çok kısaymış be fülunum girlhaha Benimde bir sürü sevdiğim film var, yaz yaz bitmez o yüzden hiç başlamıyorum bile blissyAma yazdığım gibi beni en çok etkileyen Mustafa oldu.

Cumhuriyet(1998).jpg

şimdi, en güzel denmiş ama hepsi birbirinden güzeldi bu filmlerin ::) CumhuriyeT in son sahnesinde az kala ağlıyordum. .

matrix + v for vandettta + bugün aslında dündü.

''Gladiator'' kesinlikle mükemmel bir film... tavsiye ederim filmin etkisinde kalabilirsiniz bir kaç gün

Yeşil Sokak Holiganları
Her ne kadar en iyisi olmasa da aklıma bu geldi izlemenizi tavsiye ederim.
İzledikten sonra siz de West Ham United li olacaksınız wave44

ben nefes filmini çok beğendim ders verici olduğu için ve türk yapımı olduğu için

Şu ana kadar izlediğim en iyi film değişti an değiştiği için.

Alice in Wonderland - Alice Harikalar Diyarında
Muhteşem bir film!!! İki kere gittim bu filme.

Gerilim dalında ''Kadavra'

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri