ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

arkadaşlar acil bana yardım edin ben yeni bir 5800 telefon aldım yanlışlıkla hafıza kartını çıkarıyım derken sim kartı ittim şimdi telefon hatsız gibi gözüküyo sim kartı görmüyo yani bana yardım edin nasıl düzeltebilirim
telefoncuya gitsen yardimci olmazmi?

saçma salak şeylerden kendini sıkmamayı öğren herkes kendi hayatını yaşar seni diğeri ilgilendirmez şu çakraları saçma sapan şeylerle tıkama artık bak kime diyorum ya...

İçimde büyük bir huzur var. Kendimi çok mutlu ve huzurlu hissediyorum.

ev gibisi yok ::)

sanırım ben kendim çözersem daha iyi...

sanslisin hala cilginlik yapabiliyorsun.

şükürler olsun..çooooooooooooooooooooooook mutluyum:)

erkek kız peşinde ; kız da erkek peşinde ... kimse farkında değil, Azrail hepimizin peşinde !

evet az önce faceb. ta gördüm beni etkiledi düşündürdü zamanın kymetini bilelim...

Bir yanlışlığı veya bana çirkin gelen bir hareketi insanların yüzüne vuramıyorum.

Neden, neden ama neden?

ben çok karamsarım galiba.. genelde aklımdan ZAYIFLAYAMAMAM geçer..

mutlulugumu ozledim

Bizimkiler memlekete gitti ev bana kaldı yaşasınnnnnn...

hayata negatif bakmakla pozitif bakmaya çalışmak arasında gidip geliyorum..

ben düşüncemi yazdım..baktımda seninkiyle biraz alakasız olmuş ama olsun..
ehhh idare edelim artık o kadarda olacak malum telkinlerle beynimize reset atıyoz..daha fazla saçmalamadığımıza şükür :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri