ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

seni seviyorum
beni affet
ozur dilerim
tesekkur ederim

budur planner::)

Teşekkür ederim zahiri.

Şu an içimden geçenler:

Kimi seviyorum?
Neden affedeceksin?
Özür dilemene gerek yok.
Ben de teşekkür ederim.

bunlari sen bulup koycaksin bosluklari doldur gibi... arindirma calismasidir bu daha detayli ararsan bos olmadigini gorceksin demek geciyo icimden::)

halvet-i ruhiyem feci degisim gosterdi...

icimdekiler bagiriyo simdi nedeeeen bi sans vermedi?!

nedeeeen yasayacaklarimizi kursagimda birakti??!

nedeeeen tamamiyle silip atmadin?

niye takiptesin niye niye niye diye beni yemeye calisiyo..

simdi icimdekileri dinledim soyledim sira bende

diyorumki sna bunlarla basetmek zorundamiydim gercekten?

degermiydiiiiiiiiiii cevabini duydum `bunda bi yanlis var`

evety bencede var! bi yerde cirpinan sana yardim etmek isteyenin sesiydi beraber yurumek isteyende o minik ses. ama olsun birazdan normale donerim... arada bi hatirlayip acitmak iyi oluyomus icini

2 hafta once disime dolgu yapan, guzel doktor... hala disim sanciyor... her sancida seni aniyorum :) demek isterken aklima hopponoppo geliyor...

sevgili dis doktorum
seni seviyorum, beni affet, ozur dilerim, tesekkur ederim.

Asla vazgeçme.. guitar

Mutluyum veeee enerji doluyum...

Neden şarkılar hep hüzünlü? dusun2

(Candan Erçetin'den Bahar'ı dinliyorum onlara inat.krz56)

çok zor bi sınav içerisindeyim..kutulucam eminim ama zamanın geçmesini beklemek çk yorucu .S

çok zor bi sınav içerisindeyim..kutulucam eminim ama zamanın geçmesini beklemek çk yorucu .Ssigrt56

arkadaşlar acil bana yardım edin ben yeni bir 5800 telefon aldım yanlışlıkla hafıza kartını çıkarıyım derken sim kartı ittim şimdi telefon hatsız gibi gözüküyo sim kartı görmüyo yani bana yardım edin nasıl düzeltebilirim

:angel: tam olark anlayamadım soruunu tekrar dene falan..çizilişmii yoksa...

içimi ole birr mutluluk kapladıkiii...herşeyy artık güzell oluyorrrr

yok çizilme falan yok hani hafıza kartını çıkarırken ittiriyosun ya sim kartta hafıza kartının yanında ben karıştırıp sim kartı ittirdim şimdi tlfn simkartı görmüyo hatsız yazıyo anlatabildim umarım

yeme beni aga :D:D:D

Arkadaşıma ağzının payını verdim ama üzgün hissediyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri