ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

sanırım ağlamak istiyorum....

uyumakk istiyorum.herkese tatlı rüyalar...

24199_381627264804_370959279804_3683263_7832884_n.jpg

Güne güzel başlamak istiyorsanız sabah televizyonu açmayın.

Ailemi Çok Özledim, sağlıkla, güzel haberlerle geri dönmelerini bekliyorum.

israil askeri gibi sadece savunmasız insanlara gücü yetenlerden nefret ediyorum allah belalarını versin onların teröre lanet ediyorum

her şeye rağmen dünyayı sevmek istiyorum, umutlu ve mutlu olmak istiyorum.

yarıns abahı duşunmek ıstemıorum..işe gıtmek ıstemıorum.olumsuzlukalr tepemde...nefret edıyorum..şu an sarhoşum ve hastayım..napcam bılmıorum...kendımı cok garıp hıssedıroum..aslında hayatında ne kadar zorluk cıkarsa o kadar sertleşıo kabugumuz.. bu bır gercek..aannn boşverr sadece hayırlısı olsun..kassakta kendımızı ıcın ıcın yesekde herşey aynı yere varıo..salla gıtsın..

ya aceba ''ney'' öğrenmek için telkin yaptırsam mı? diye düşünmekteyim :)

Sabah sabah daha tavuklar yemini yememişken sitede dolanan psikopat kimdir? Tabiki de bennnn. sevincli4'te uyandım ve bir daha uyuyamadım malesef. Çok korkunç bir geceydi. Sevdiğimin bana sarılmasına ihtiyacım vardı anca öyle uyuyabilirdim. Ama o yoktu sad456

ARTIK MUTLU OLMAK İSTİYORUM ...

ya şu 2 ay geçsede askere itsem artık.birde akşam olsada yatsak ya :p

Şu şarkıyı sölemek geldiiii içimdenn :)) MEvsim bahar olunca..Aşk gönüle konunca..Sevenler kavuşunca..YAŞAMAK Ne GÜZEL :)

gönderdiğim üç mailime harika yanıtlar aldığımı, 32 dişim görünecek şekilde güldüğümü, kalbimin coştuğunu düşünüyorum :)

herkeze günaydın çevremdeki insanların hep pozitif düşünmesini istiyorum ve herkezi pozitif düşünmeye çağırıyorum

acaba beni düşünüyor mu???

acaba mutlu olabılecekmıyım?acaba sorunlarım bıtecek mi?acaba sevıncten ağladım gunleri gorebılecekmıyım?acaba benı duşunen bırılerı olacakmı?acaba?acaba?acaba? acaba bu şebelek ısraıl ne zaman akılanacak?acaba evlenıp başka bı şehıre yerleşecekmıyım?acaba ruhsal problemlerım ne zaman son bulacak?acaba ..................of........................

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri