ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

en onemli soru ben şimdi ne yapacagım?

bulaşıklar beni bekliyor ::)::)

vakit geçirecek bir şey bulmalıyım...

offffffff yorgun hissediyorum......

Atakan Ağabey nerdesin?Ulaşamıyorum sana... :)

Akrabanın düğününe 2 gün kaldı ve benim daha vermem gereken 1 kilo varsevincli

neden vermen lazim?
Geçen seneki beğendiğim ve sevdiğim gece elbisemin içine olmuyorum. Geçen hafta giydiğimde sıktı beni. 2 kilo verdim son 1 kaldı. Ha gayret. sevincli

fazla kiloyu hiç sevmiyorum...senin 1 kg varmıiş benim 8 bakalım ne olacakkkk :D
Ben 59 olmuştum şimdi 57 yim 56 olmam lazım elbiseye olmam için ama boyum 1.73 çok zayıf oluyor o zaman da. Çirozluğu sevmem, düğün bitsin verdiğim üç kiloyu bak nasıl alıcam, gece gündüz demeden yemezsem bana da terminatör desinler girlhaha Ki zaten öyle diyorlar da çaktırmayın t678

Açken sinirli oluyorum, 1 kilo vericem diye bugün kahvaltıda yapmadım öğle yemeğide yemedim akşam yemeğide yemiycektim dayanamadım yedim şimdi. Açken sinirli oluyorum, sinirli oluyorum işte. Sinirimi manitadan çıkardım, çocuk birşey söyledi üstelik çok önemsiz ve basit birşey ve ben o şeye sinirlenip ona trip attım, msnyi kapadım çıktım. Çocuk yaptığım rejimden ve sinirli halimden nasibini aldı. Hayır yani o masum insanın günahı ne? Ona nasıl kötü davranırım? Böyle aptallıklar yapıyorum işte umarım affeder beni. Bundan sonra elbiseye sığmak için rejim yapmıycam, elbiseye de olmazsam gitmiyorum kardeşim düğüne, sanki ben gitmezsem bensiz evlenmeyecek mi? Gitmiyorum işte. Bi cumartesi pazarım var onu da düğüne harcayamam. İçimdekileri döktüm rahatladım, beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.actionsmile

haksızlık yapanlardan nefret edıyorumm....nefret ısteee hoca sınavımı yanlıs okumuşş yanlışşş ..itirazz ettımmm bakmadıı bıle dılekce yazzzzz dıooo ...sınav sorularını sordu test yaptı ayakustu dogru cvlar verınceeeee bute gelırsınnn bı hata olmusss dıoooooooooooooooooooooooooooo.............................................................kötulerden nefret edıyorummmmmmmmmm nefrettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ..neden yaa nedenn

çok canm sıkılıyooor bad45

Ani olaylarda kilitlenip kalmaktan nefret ediyorumm... Karşıdakine söyleyecek bi söz aklıma gelmemesinden nefret ediyorumm.. Çaresiz kalmaktan nefret ediyorumm.. Ve buna bi çare bulamamaktan nefret ediyorumm..

bulut geçti göz yaşları kaldı çimende
gül rengi şarap içilmez mi böyle günde?
seher yeli eser, yırtar eteğini gülün
güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün
bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye?
kimse bilmez kimse bilmez.......

duş almam lazım ama çoook uykum var üşeniyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum :(

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri