ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

ney aldımmm öğrenmekkk istiyorummmmm :)

insanlar nekkadarrr bencilll yaaa nasıl sinir oluyorum anlatamam!

çok mutlu oluorum allahım bana yardım edıo her konuda en umutsuz zamanımda yanımd abelırıo varlığını ansızın surprızlerle gosterıo bana bende oa guvenıorum..ve şukur edıorum ona..

hastayım.boğazım şiş.tuhaf tuhaf sesler cıkarıorum ama ben konuşuorum sanıorum.üfff.cok da halsızım..

aslıdn aıcımde bırıken cok şey var ama halım olmadığındna yazmaıorum:(

Hafta sonu akrabanın düğünü var ve babam gel gel diye tutturdu, geçen seneki gece elbiseme girmem için 3 kilo vermem lazım nasıl yapıcam ben biri bana akıl versin!!!

herkesin içinden gelen aynı olacak diye bişey yoq hiç gülme öyle senn duyguların yoksa ben ne yapabilirim ??

elektra elbiseyi terzide kendine göre bolarttır
Düğün cumartesi olacak ve cumartesi akşamına kadar elbiseye ulaşma şansım yok, terziye de gitme şansım yok. Onun içine olmam lazım. O yüzden terzide bolartmak yerine kendi bedenimi daraltmam lazım. Sporu arttırdım ama hadi hayırlısı bakalım. İlgin için teşekkürler Büşra'cım.actionsmile

gecmış olsun dıleklerın ıcın cok teşekkurler elektra ve gardenrosemenekşe...hımm elektra aynı dert bende de var hadı en azındna senın elbısne var ben bulamadım bıle..kılo sorun deılde..elbıse yok ve almak ıcın vaktımde yok ne yapıcam bılemıorum hemde onumuzdekı ıkı hafta duğun mevsımi...:(

amannnnnnn ver yansın demek geldi içimden...

israilden nefret ediyorum...

bende nefret edıyorum..yaızk ya sılahsız bır gemıye gırıp ateş açmak ne demek ya_hangı demorkasıde yer alıor bu hareket?

gelecekten korkuyorum, kendim icin degil... oglum icin korkuyorum....

bugun gune, teror saldirilariyla, israil saldirilariyla, trafik teroruyle merhaba dedim... yarin durum daha kotu olacak, su anda bu kadar kaos yasarken, yarin oglumun neler yasayacagini dusundukceee onun icin uzuluyorum..

sevdiklerim icin uzuluyorum...

dunyamizdaki yasamin civisi cikmis... insanlik icin uzuluyorum.

Tarihe tanıklık ediyoruz arkadaşlar
Buna rağmen hiç bir şey umrumda değil
Sadeece ZAYIFLAMAK istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

birşeyler duymak istiyorum....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri