ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

maviinci

New member
15
HD RANK
Reaksiyon puanı
3
Olay açık; içinizden geçenleri dökün. .

Oyun mu bilmem ama hayata oyun diyenlerin gözünden bakıyorum; şu an herşeye. . Ve sözümü söylüyorum: Ben de 'insan'ım. . .

Şimdi düşünüyorum daa; ben insan değiliiimm dunk562600 yaa dövemiyorum ki kendimii ooo67

offfffff keşke herşey istedğim gbi olsaydı eminim sevgilimden ayrılmak zorunda kalmazdım...ağla2 hayat kime ne vereceğini bilmiyor bence..!

Bugün, şarkı mırıldanmak geliyor içimden, ama hangi şarkı?bilemiyorum...

coooooooooooook kararsızım :((((((

bugün kahvenin yanında çikolata yemesem daha iyi olur.

Çoook yoğunum, bu kadar işi nasıl kendime çektim acaba?dusun2

Bugün emeklerimin karşılığını almayı ve beklediğim tüm ödemelerin gelmesini umut ediyorum y789y789

bugun bekledigim paranın bana ulaşmasını seçiyorum geldi. yolda bence:)))

soru işaretleri canıma okuyor 2600

bu şekilde devam edemem..

üffffffff şu ayva gobegı yolund aılerleyen gobegımı naısl erıtsem acabaa...???recime mi girsem....

bıde dışarımı cıksam yoksam fılm mı ızlesem şolee yatagıma kıvrılıp..ne yapsam?

hmmm ders de çalışmam lazım.üffffffffff:)

Boş meyve suyu kutusunu buzdolabına tekrar kim koydu? o_O

bu yaptığım delilikk

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri