ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Işık yansımalarını hayatımdaki yeri büyük. Bugün güzel bir gün olacak, çünkü odamda her zaman olmayan bir yere ışık vurmuştu. Çok mutlu oldum ve Tanrı'ya teşekkür ettim.

hayatımda yapmak istediğim okadar çok şey var ki nerden başlasam bilmiyorum bu yüzden bi türlü başlayamıyorum çok tembelimmmmmmmm

Acaba değişimi yakalayacak ve mutlu bir insan olabilecek miyim.. :)))

pikniğe gitmek istemiyorum4897

hala başlayamadım temizliğee

istemenin esrarını dinliyorum.... m. bozdağ dan kendi sesiyle
kızım al beni diye arıyor hşçlkrzm67

HER ŞEY YOLUNDA GİDİYORsevincli BÜTÜN SIKINTILARIN ÜSTESİNDEN GELMEYİ SEÇİYORUM...hpm2

Elimden geleni yapıyorum ben ama bazen saçmalıyorum; insan olmanın gereği belki de, ama çoooooookk şey kaybettiriyor, banaa :(:(:(

çilekli joleyle muz acaıp yakışıo be....harıka olmuş valla:)

acaba muzu dılımleyıp uzerıen cıkolatalı sos doksemmi

hımm sanırım hayatım hep boel sıkıcı ve dert ıcınde gecıcek:(

hımm sanırım hayatım hep boel sıkıcı ve dert ıcınde gecıcek:(
e yok artık desert yaa.hem bak hissetmek ve istemek demeliydim unutmuşum demekkigirlhahasenin de hayatında dert isteyecek halin yok yagirlhaha

istemıyorum.evet evet ben mutlu olmayı secıorum...aşık olmayı ve paramın yettığı kadarına kadar sahıp olmayı ve sağlıklı olmayı secıorum...

ben bu evden kurtulmayı çok güzel mutlu bi aile kurmayı seçiyorum.sıkıntı var bu aralar içimde çok huzurlu olmayı diliyorum

bana yaşadığım butun sıkıntılar unuttursun ıstıyorum ınşş olurr herşeye umut bağlamaya başladım :(:(

sanırım kafaya takmıyorum bişileri ya da içime mi atıyorum bilemedim... artık seni sevmiyor muyum yoksa alıştım mı yokluğuna anlayamadım... ne yaparsam yapım mutlu olamıyorum...:/

Bu hafta harika olacaaaak sevincli Biliyorum :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri