- Reaksiyon puanı
- 0
- Web sitesi
- www.hayatimdegisti.com
Ynt: Sosyal Fobi(New Age)
size mesaj atacağım özelden
tekrar selamlar
size mesaj atacağım özelden
hayatimdegisti ' Alıntı:Doğa versiyonlarini geçici olarak buradan yükleyebilirsiniz. 12389
http://www.ritmotrance.com/2007/doga/
Sorun gozukmuyor su an.Ancak ayni anda cok fazla mp3 indirdiyseniz server sizin saldiri yaptiginizi sanmis ve engellemis olabilir.Pc yi acip kapayiniz cookileri temizleyiniz.Tekrar yukler...gorunen ' Alıntı:merhaba
daha once siteden bazi mp3 leri indirdim ama sosyal fobi ile ilgili olanlari farkli kaydet dedigimde sunucu ile baglanti kurulamiyor diyor?linkte bir hata mi var acaba? mlk34
alen ' Alıntı:bazı linklerde virüs var.dün pc'ye format attım.hiçbir şey yapmadan direk bu siteden mp3 indirdim ve bilgisayar şu anda kafayı yemiş halde.linkleri tekrar gözden geçirirmisiniz.ayrıca bazı linkler ölü.alternatif linkten indirmek zorunda kalıyoruz...virüs uyarımı kesinlikle dikkate alın.kesinlikle var...ama herşeye rağmen virüssüz mp3 ler harika..
galiba new age mp3'ü.ama hangi kategorininki hatırlamıyorum..özelden atakan abiye gönderdim uyarıyı,virüs adını.kendisi bakacak.yeni gelişmelerden sizi haberdar ederim...umarım ben yanılıyorumdur...Mumin.Okan ' Alıntı:alen ' Alıntı:bazı linklerde virüs var.dün pc'ye format attım.hiçbir şey yapmadan direk bu siteden mp3 indirdim ve bilgisayar şu anda kafayı yemiş halde.linkleri tekrar gözden geçirirmisiniz.ayrıca bazı linkler ölü.alternatif linkten indirmek zorunda kalıyoruz...virüs uyarımı kesinlikle dikkate alın.kesinlikle var...ama herşeye rağmen virüssüz mp3 ler harika..
ala ala. bizde neden yok. hingi link onlar ver bakalım ustad. bizde deneyelim dusun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.