slmmmmmlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lalll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lalll

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
aranıza bende katıldım yeniyim ama formu henüz inceleme fırsatı bulamadım art56art56

Ynt: slmmmmmlar

hoşgeldiiiin hismiley

aradığını bulman dileğiyle...

hoşgeldin lalll güzel bir yere geldin emin olabilirsin

hoşgeldin lalll... blissy

forum sayfalarımızı dilediğince karıştırmak serbesttir.. pc05
ama asla yalnız kalamazsın haberin olsun.. sevincli wave

bildiklerini bilmediklerini bizlerle paylaşman dileğiyle.. ttli3

sevgiler.. actionsmile

ohhh ohhh,
sitemiz yeni arkadaşlar kazanıyor...
hoş geldin lall,
güzel paylaşımlar dileğiyle.... 956k

lalll ' Alıntı:
aranıza bende katıldım yeniyim ama formu henüz inceleme fırsatı bulamadım art56art56

hoş geldin lalll ben sitemizin cat56 sevincli

sitemizi bence tırım tırım incele çok güzel hayata dair başlıklarımız var çekinme yaz fikirlerini anlat paylaş ki çoğalalım birlikte saydılarımla cat56

hosgeldin lall
biz burdayiz herzaman seni gorursek yanimizda cok sevinecegiz emin ol....

lalll ' Alıntı:

hoşgeldin sevgili lal hismiley lakin anlamadıgım bir şey madem forumu incelemedin hangi özelliği seni çekti ?

emelcim soruna ben cevap vereyim hehehhe bu lali yani handeyi ben davet ettim forumuza gel vatandas gel dedim batan geminin cdleri burda dedim:P cunki kendiside disardan enerjiler aliyordu yani ilgiliydi bende burayi tavsiye etim beni kirmadi geldi aaaaaaa emelcim kirmizi hali serrmisin lalain ayaklarina>:PP uy897 hos geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

SeZeNNL ' Alıntı:
emelcim soruna ben cevap vereyim hehehhe bu lali yani handeyi ben davet ettim forumuza gel vatandas gel dedim batan geminin cdleri burda dedim:P cunki kendiside disardan enerjiler aliyordu yani ilgiliydi bende burayi tavsiye etim beni kirmadi geldi aaaaaaa emelcim kirmizi hali serrmisin lalain ayaklarina>:PP uy897 hos geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kiss3 kiss3 kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri