slm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nf

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
slm,
ben yeni üyeyim. internette gezerken tesadüfen bu site ile karşılaştım ve hemen üye oldum. müzikleri indirdim. ilk dinlediğim suçluluktu. ve dinlerken gözyaşlarımı tutamadım. içimden hıçkırarak ağlamak geldi. acaba bu durum normal mi? yoksa bana mı özel oldu? deneyimli olan üyelerden bunun sebebini öğrenebilir miyim? ilginize teşekkür ediyorum. müzikleri dinledikçe bakalım neler yaşayacağım çok merak ediyorum. çok güzel ve faydalı bir site olduğuna inanıyorum. emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. daha çok kişiye ulaşması diliyorum.

Ynt: slm

Merhaba
Hoşgeldiniz sitemize..
Suçluluk duyguları içerik olarak kendini ve başkalarını affetme üzerine kuruludur.Kimisi için affetmek daha zorken kimisi için daha kolaydır.
Sizinle benzer şekilde ilk kez suçluluk telkinini dinlediklerinde ağlayan kişiler olmuştu.İlk önce böylede tepki verseler uzun vadede telkinlerin çok faydalarını gördüler.
Ağlamak bu duygularınız ile yüzleştiğinizi kendinizi affettiğinizi gösteriyor.

nf hoşgeldin aramıza gerçi bende çok yeni üyeyim ama dileirm telkinler ikimzinde işine yarar benim şüphem yok kesinlikle yarayacak siteyi çok inceledim yararı olmayan insna nerdeyse yok seninde siteyi iyice incelemdi öneririm özelikle rehber bölümünü tüm soruların cevabını bulabilirsn bence zaten soruna da Atakan bey cevap vermiş tekrar hoşgeldin

merhabalar nf hoşgeldin yanımıza.. ark5

708-Welcome-Inner.jpg

bende ağlamıştım.. ki hala bazen ağlarım..

normal yani canım.. dert etme .. kiss3

sevgiler.. hismiley

nf ' Alıntı:
slm,
ben yeni üyeyim. internette gezerken tesadüfen bu site ile karşılaştım ve hemen üye oldum. müzikleri indirdim. ilk dinlediğim suçluluktu. ve dinlerken gözyaşlarımı tutamadım. içimden hıçkırarak ağlamak geldi. acaba bu durum normal mi? yoksa bana mı özel oldu? deneyimli olan üyelerden bunun sebebini öğrenebilir miyim? ilginize teşekkür ediyorum. müzikleri dinledikçe bakalım neler yaşayacağım çok merak ediyorum. çok güzel ve faydalı bir site olduğuna inanıyorum. emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. daha çok kişiye ulaşması diliyorum.
güzel bir tesadüf olmuş iyki burayı bulmussun..hoşgeldin ve nice güzel paylaşımlara inşallah..
ağlama durumunun bende de aynısı oldu nf.. ben tek bana mı boyle oldu diye sormamıştım kendime...çok daha önceden de bu tarz konulara ilgili olduğumdan sanırım.. bu bir yüzleşme sanırım diye düşünmüştüm..fayda görüyorum diye düşündüm.ve ağlamak çok sıradan bir ağlamak değildi..deşarj olmak gibiydi....fakat şimdi seninle aynı tepkileri verdiğimiz için yüzümde bir gülümseme belirdi..
daha gelişmelerimizin sevinçlerini paylaşmak dileğiyle..
sevgiler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri