slm burcunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sizin ki hangi burç?

• Kullanılan toplam oy
    51
Ynt: slm burcunuz?

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Banane ben istiyorum Beşiktaş ağla sad456
ya duuuurr!!... nie ağlıyon ya... merak etme gelecek de birgün gelecek! elbet bir hayır sever bağışlar bir tane foruma 44

Pehh topu topu dört kişiymişiz koca sitede! 4897 Nerdesiniz ey başaklar?Ne umduk ne bulduk tuh788

Umutlu merak etme tablo sürekli değişiyor beklemediğim burç öne çıkıyor

Bir akrep oyu da benden,
oylama sonuçlarına bakıldığında akrepler çoğunlukta,
ama tesadüf değil.
Bu durum akrep burcunun "gizeme ve mistik konulara meraklı" olmasından kaynaklanıyor.
Sevgiler

Aslan burcu da ilgili değil mi ya sad456 benim bildiğim akrepler pek ilgili değildi şanslısın

Bende aslan burcuyum.

aslan burcuyum, nasıl olduysa yükselende aslan, oğlumda aslan, bir ara korkak kedi gibiydim ama şimdilerde kükreme seslerinden yer gök inliyor..bravo bana

Ben de bir başak burcuyum fakat yükselenim akrep sevgiler
Arkadaşlar tüm başak burçları abartılı bir şekilde temizliğe takıntılı mı oluyorlar
yoksa sadece ben mi böyleyim u859

Merhaba..bildiğim kadarıyla başaklar ayrıntıya çok titiz ve çıldırtan bir tutumla takılıyorlar..temizlik sözkonusuysa o konuda ayrıntıya egiliyorlar ama ayrıca temiz olmaya çalıştıkları da dogru..hümanist yapıları var ve oldukça belli ediyor kendini...ben de bir koç burcuyum ve nedense başta başaklarla anlaşıyo gibi görünsem de sooradan köprüler yıkılıyor..iletişim kurmakta çok zorlandığım bi burç...çok yakın bi arkadaşım,hatta kankam başak..ve eşim..anlayamadığım bi alfabe kullanıyolar... 44 44

Ben Başak burcuyum.

Merhaba
bende geldim arkadaslar .
hemen söyliiimmm bende tipik bir başak burcuyummm y789

Allahım başaklar sardı her bir yanı.Benim nerdeyse bütün sülalem başak..Kocam ,babam anneannem,kuzenim ,teyzem,en sevdiğim arkadaşlarım...Evet hepinizde temizlik takıntısı var.Kiminizde çok kiminizde normal..Hepinizin ortak özelliğiyse takıntılı ve alışkanlıklarınıza bağlı oluşunuz.Monoton ve düzenli hayatı sevip,yaşamınızda radikal değişimlere sıcak bakmıyorsunuz.Maceracı yerine sevecen ve aile hayatını seven yapılarsınız.En sevdiğim özelliğinizse güvenilir sözünün eri vedürüst insanlar oluşunuz.Ama itiraf etmeliyim bazen de sıkıcısınız...Yine de seviyorum sizleri naapiim...

Bizim Ailede her ne hikmetse aynı burçtan iki kişi yok. Başak, Terazi,Koç,Aslan,İkizler...

art56art56 bende Yengeç burcuyum hismiley

krz67 kediniz pisimbat tam bir akreptir 789569 wave dusun

nr26 ' Alıntı:
art56art56 bende Yengeç burcuyum hismiley
yaşasııın nihayet bir yengeç daha....Akrepleri de ayrıca çoook severim..en iyi arkadaşlarım olurlar....

oooo aslanlar önde yine ne oluyoruz yaf! bogalarla akreplerde yetişmiş gibi aslana ne o aslanlar! f678h

başaklar arka arkaya sıralanmış yahu. tipik bi yengeç olarak yengeçlerin en iyi anlaştığı burcun başak olduğu yazar.(doğrumudur bilmiyorum) ama şu ana kadar hiç bi başakla arkadaşlık etme şansım olmadı.

balık burcuyum yukselenım de balık ve balık burcunu tum tipik özellıklerını tasıyorum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri