slm burcunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sizin ki hangi burç?

• Kullanılan toplam oy
    51
Ynt: slm burcunuz?

balık burcu olanlan sanırım çok duygusal olurlar dimi bir de dostlukları çok güzeldir

hani başka yok mu başak burcu bu kadar mıyız yani birkaç başak daha çıkarsa önde olucak başaklar hadi arkadaşlar
benim de bildiğim kadarıyla evet yengeçlerle başaklar iyi anlaşırlar birbirlerini tamamlarlar yengeç burcunun hayata rahat bakış açısıyla başağın titiz karakteri aradaki dengeyi korur diye biliyorum hismiley cilgin897

Başakla yengeç çok mu iyi anlaşıyormuş..hııım..tevekkeli etrafım başak dolu...kocam da başaktır..ama sanki ben akreplerle daha iyi anlaşıyorum yaa..ne dersiniz yengeçler?başaklar çok kuralcı sanki....monoton hayatları seviyorlar...yengeçler de güvenliği sever ama monotonluktan da sıkılırlar...hııı? dusun

BEN DE BAŞAK BURCUYUMMM wave YÜKSELENİM DE YAY

elif malkoç ' Alıntı:
balık burcu olanlan sanırım çok duygusal olurlar dimi bir de dostlukları çok güzeldir
evet gercek dostlar onemlı az ama öz olsun dıyorum bırsuru dostu da olamaz kımsenın heralde
ayrıca en belırgın ozellıgı de duygusallık dedıgınız gıbı olsun ben sevıyorum burcumu khkh56

akrep burcu şu an fazlalıkta. ben de bir akrebim. yükselenim kova.

Aaa ne kadar ilginc, sadece bir kisi Kova birde ben KOVA yim, yukselenimde YAY. Golgelerin gucu adina Kovamiz bos kaldi idea3

ya nerde bu boğa burcudaşlarııı aloo sesim gelüirmiiii????????? smil56

sonuçlar çok şaşırtıcı !ASLAN BURÇLARI AĞIRLIKLI İKİZLER A VE YAY AZINLIKTA

aaa koç burcu yok hiç aranızda.burcumu seviyorum çoğu özelliklerini taşıyorum.yükselenimde balık....

bende yengec burcuyum ve butun iyi kotu ozelliklerini tasiyorum,burcumu seviyorum gulensmiley

valla kimse alınmasın, darılmasın, kıskanmasın kardeşim. niye mi? çünkü ben bir teraziyim k8908

nilgün sav ' Alıntı:
aaa koç burcu yok hiç aranızda.burcumu seviyorum çoğu özelliklerini taşıyorum.yükselenimde balık....

ben varım bende koç burcuyum 956k

ben oğlak burcuyum ve mutluyum 98569

başak.
geleceği etkilediğine değil de hislerimizi etkilediğine inandım.

yengec burcuyum..eskiden bu devirde yengec burcu olmuyacaksin derdim.pek bi duygusal burctur ya kendileri..şimdi hiç oyle demiyorum.
yükselenimden emin değilim ama sanirim ikizler..yaz saati kiş saati değişik çıkıyorbazen yengeç yer yer ikizler..aman işte rutin değil hic olmassa idare ediyoruz... gogogo

oğlak ben sung66

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri