slm burcunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sizin ki hangi burç?

• Kullanılan toplam oy
    51
Ynt: slm burcunuz?

Doğru söze ne denir sevgili Kanarya Murat fbsmile ama Allah'tan kader bana öyle bi oyun oynamadıda aslan burcuna düşmedim,üç-beş günle kurtarmışım yoksa burda bile söyleyemezdim burcumu inan 44 fbsmile Hani forumda yasak olmasa bide takım anketi yapalım görelim gerçeği diycem ama utananadam fbsmile

Burç Eklentisi

Foruma Burç modu ekledim...Profilinizde burcunuzun simgesi gözüküyor.Ayrica o simgenin üzerine maus geldiğinde burcunuzun özellikleri gözüküyor... hismiley

oooo çok sevdim ben bunu yaa 44 hele özellikleri görünce daha bi sevdim neden acaba f678h bi bakalımmm pratik,sabırlı,azimli,artistik,vefalı,inatcı,hoşgörülüymüşümm harika ya neredeyse mükemmelim sevincli yalnız atakan beyy size hiç yakıştıramadım kararsız,vefasız a a a a sevincli neyse ki işbilikci,özenli,artistik,mantıklıymışınız. sevincli sevincli sevincli
burcunun burç özellikleride iyimiş,tresor da belli canımm zekii 44 ya lerzanı göremedim dusun dusun bir kaç kişiyi daha...

Benim de burcum
aslan1.jpg
yükselenim
tulam.jpg
music45

25emel ' Alıntı:
oooo çok sevdim ben bunu yaa 44 hele özellikleri görünce daha bi sevdim neden acaba f678h bi bakalımmm pratik,sabırlı,azimli,artistik,vefalı,inatcı,hoşgörülüymüşümm harika ya neredeyse mükemmelim sevincli yalnız atakan beyy size hiç yakıştıramadım kararsız,vefasız a a a a sevincli neyse ki işbilikci,özenli,artistik,mantıklıymışınız. sevincli sevincli sevincli
burcunun burç özellikleride iyimiş,tresor da belli canımm zekii 44 ya lerzanı göremedim dusun dusun bir kaç kişiyi daha...

Bu eklenti sadece doğum günü bilgilerini giren üyelerin profillerinde burç simgelerini gösteriyor...
O nedenle tüm üyelerin profilinde simge yok...

hayatimdegisti ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:

Bu eklenti sadece doğum günü bilgilerini giren üyelerin profillerinde burç simgelerini gösteriyor...
O nedenle tüm üyelerin profilinde simge yok...
hııııııııııııı tamm peki teşekkürler 44

Bilmiyorum sizler görebiliyor musunuz ama bende burçlarınızın simgeleride görünmüyor 4897 ama yinede iyi fikirdi doğrusu Atakan Bey super bir de takım modu ekleseniz foruma ortalık sarı-laciverde bürünecek gibi 44 ama tabi bunun olmıycağını biliyorum maalesef super

Daramatik, ağırbaşlı, hırslı, gururlu, cömert, romantik, otoriter mişim sung66

fbsmile muratcım allahtan sadece burcun aslan,ben de burç konusunda demek istedim zaten,aksi mümkün mü,benim gibi fenerbahçe fanatiği varken sitede fbsmile sevgiler,bu arada şampiyonluğumuz ve de roberto carlos umuz hayırlı olsun wave

ben başak burcuyum :) şuan için akrep burcu arkadaşlarımız çoğunlukta..

Konuyla alakasız olacak ama, mesajlarda mevzusu geçtiği için sormadan geçemeyeceğim... İfadelerde neden BEŞİKTAŞ yok...unutuldu mu...? bilinçli bir unutma mı yoksa dusun

Daha önce bu sorulmuştu, Atakan Bey bulamadığı için koymamış. Bulan olursa ifadelere eklenir tabi neden olmasın?

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Evet ya beşiktaş olmalı thumbsanim khkh56

Beşiktaşlı üyelerimiz bu smileylerin bjk versiyonunu bulup info@hayatimdegisti.com adresine mail atarlarsa hemen eklerim..
gssmile fbsmile art56art56

Böyle önem derecesi fazla olmayan konularla yormayın bence Atakan beyi.Adamcağız siteyi mükemmel hale getirmek için zaten yeterince yoruluyor.Haksızmıyım?

Sıradan bir meraktı..

haklısınız.. gereksiz bir mevzu..... ÖZÜR DİLERİM VAKTİNİZİ ALDIĞIM İÇİN........

yükselenimde dahil olmak üzere yengeç burcuyum. ne kadar doğru bilmiyorum da kırk yılda bir denk gelirmiş. %100 yengeç

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri