slm arkadaşlar

blackdeaths

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. bu foruma tavsiye üzerine kayıt oldum... adım MEHMET...keyifli katılımlarda bulunmak için buradayım.. umarım keyifli bir arkadaşlık olur.. saygılar herkese...

Ynt: slm arkadaşlar

blackdeaths ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar. bu foruma tavsiye üzerine kayıt oldum... adım MEHMET...keyifli katılımlarda bulunmak için buradayım.. umarım keyifli bir arkadaşlık olur.. saygılar herkese...

sitemize hoşgeldiniz mehmet bey t678
ne güzel,keyifli katılımlarınızı bekliyoruz.. super
sevgi ve saygılarımla..

selam hosgeldin

merhabalar blackdeats... t678

bizlere ve sitemize katıldığın için teşekkürler..
pjrhappy3bv.png

arkadaşlık ve dostluğun sonsuz olduğu yerdesin... blissy blissy

katılımlarını bekliyoruz...sevgiler..
flower008.gif

merhabalar blackdeaths actionsmile hoşgeldinnn yanımıza ... happy6

a52gf.gif
a119hj.gif
a45gp.gif

hoşgeldin mehmet
en doğru yerdesin merak etme.
art56art56

art56art56

art56art56

kiss3 kiss3 kiss3

doğru yerde olduğumu tahmin ediyorum :) bu arada sakaryalı olduğumu belirtmek isterim. 23 yaşına doğru ilerliyorum..yazılara özel ilgi duyuyorum. fazla vakit bulamasamda yazmayı seviyorum..:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri