sizin için ideal meslek hangisi?

shamanic

Administrators, ♥Ozlem Şahin ♥
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
61
sizin için ideal meslek hangisi? dusun
karakteriniz, özellikleriniz acaba sizi hangi meslekte başarılı kılabilecek?
bunları öğrenmek için aşağıdaki testi çözebilirsiniz.. pc05

sevgiler.. actionsmile
images

http://www.akilvezeka.com/haber_detay.asp?haberID=178

Ynt: sizin için ideal meslek hangisi?

adszrd8.jpg

İlgi duyduğum konular çıktı karşıma.Psikoloji,edebiyat,yazarlık.

bardakta mısır...
sen en iyisi bunu yap.. :DDD

Oyy can evimden vuruldum.Çok saol magnetıc.Kendi yapamadığın şeyleri başkasına önermen çok hoş bir davranış.Görüşürüzz. smiliyface

bende ideal meslek çıkmadı. y789 y789 hiçbiri uygun değilmiş:=)birkaçına olabilir dedi oda yeterli değilmiş..gerçi şaşırmadım..şöyle yatarak veya sadece gezerek para kazanılmıyor mu acaba?:=)

çok iyi ya keşkem 7-8 sene önce olsaydı böyle bi test yu89.gerçi hiç bi meslek bana ideal değilmiş dlckrn.bu testte bi eksiklik var ,eğer boşgezenin kalfalığı için bi grup oluşturulsaydı,kesin o gruptan çıkardım girlhaha

testi yaptım...şimdi kendimi yerlere atıp ağlıycam...en çok yapmayı istediğim şey için yeteneğim en yüksek çıktı...ve ben 36 yaşındayıımmmagl34agl34agl34 yaram deşildi gene...

135 Hukuk (Avukat, Yargıç, Savcı), Siyasal, İşletme, Yöneticilik, vb.

Gercekten stedigim bir meslekti avukatlik...yasim 30:D nolcak simdi , en iyisi okula yeniden baslim ben...

ingilizceden türkçeye kitap çevirmenliği, yani evden çaışma+ Nişantaşı'nda orta ölçekte bir pastane işletmek, bu benim hayalim, özellikle pasta, kurabiye üzerine olacak...Özelliğiyse sağlıklı ürünler kullanılacak, mesela yarım yağlı süt, margarin yerine ya margarinsiz ya da sıvıyağla ürünler pişirilecek...

Ama tadları enfes olacak...

:s ben nasıl karar vereyim şimdi,gerçi belli ama " Bu mesleklere ilginiz var, ama seçmeden önce bir kere daha düşünün." :):)

bu teste 10 yıl önce katılmalıymışım
meslek.jpg

120 Mimarlık, İç Mimarlık, Radyo-TV Teknisyenliği, Teknik Ressam,Teknik Öğretmenlikler, Diş Teknisyenliği, Makine Müh., Tekstil Müh., vb.

110Hukuk (Avukat, Yargıç, Savcı), Siyasal, İşletme, Yöneticilik, vb.

110Edebiyat, Gazetecilik, İletişim, Öğretmenlik, Reklamcılık, Halkla İlişkiler, Pazarlama, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, İlahiyat, vb.

Eveeettt... Testin geçerliliği yüksek bana göre. Çünkü gerçekten de sonuclar bana uygun. Mimari yapılarla, plan projelerle, dekorasyonla çok ilgiliyim. Hatta bir ara 7 ay bir mimarın asistanlığını yapmıştım. Gerçekten çok zevkli bir meslek. Öğretmenlik yapıyorum şimdi.O da ilgi alanımda zaten. Yanlış meslek seçmediğimi biliyordum.Bazen vazgeçsem de yanlış meslek olmadıgının farkındayım...

Ama ne yalan söyleyim mimarlık, iç mimarlık, Rahberlik ve psikolojik danışmanlık ve halkla ilişkiler mesleklerine de içim gidiyo vallaaaaağla2

anasınıfı öğretmeniyim, işimi seviyorum..

ama bu ankete göre hiçbir işe yeterli değilim..anket de anladı ki maymun iştahlıyım!..y789

3. Grup
meslek_sonuc_4.gif
115 Hukuk (Avukat, Yargıç, Savcı), Siyasal, İşletme, Yöneticilik, vb.

5. Grup
meslek_sonuc_4.gif
125 Edebiyat, Gazetecilik, İletişim, Öğretmenlik, Reklamcılık, Halkla İlişkiler, Pazarlama, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, İlahiyat, vb.

7. Grup
meslek_sonuc_4.gif
115 Mütercimlik, Yabancı Dil Öğretmenliği, Filoloji, Turizm-Otelcilik, Uluslararası İlişkiler, vb.

Bunlardan biri olabilirmişim :D Asıl mesleğim 80 yani mor çıktı (
meslek_sonuc_3.gif
Bu mesleklere ilginiz var, ama seçmeden önce bir kere daha düşünün)

Sanemcem, baksana yukarı hiç tanıdık gelen bir meslek var mı aramızda geçen konuşmayla ilgili? y789 Hem de 125 puanlı grupta sevincli Ne yani, yöneleyim mi şimdi ben bu mesleklerden birine 30 yaşımda? dusun2

hala soruyormusun Melinda'cım y789

aslında bu gibi testlerin insanın kendi yeteneklerini farketmesi açısından son derece faydalı olduğunu düşünüyorum.....

yuppeeeeee dogru meslegımdeyım yaşasınn yaşasınnn zaten bı daha doğsaydım yıen aynı mesleğe başlardım ıstısnasız..yuppeeeeee..allahım şukurler olsunnnnnnnnnnnnn::)))

arkadaşlar bu tesi nasıl çözücem nerden yanii,bulamadım bi türlü...yukarıda gördüğüm tablo test sonucu ama testin kendisi nerede?yardım ederseniz sevinirimm...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri