Sitenin 1 yılının değerlendirilmesi Partisi

Geçmiş olsun Yakamoz. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
Bu arada birinci yılımız kutlu olsun kahvesmiley

geçmiş olsun yakamozcum.aklıma geliyosun merak etmiştim seni..olmayan b i kaç kişiyi daha..inşallah ciddi bişey degildir.. gulensmiley

Yakamoz hn. geçmiş olsun.
-----------o-------------
Madem kutlama yapıyorsunuz bu da benden. Yakamoz ve hayatı degişenlere.

[youtube=425,350]Y9u4-14LuqE[/youtube]

Geçmiş olsun Yakamoz tez zamanda iyileşirsin inşallah acil şifalar

Merhaba Murat, Skorpy, Emel, Etterna, Lalezar, Lerzan, Dost78, Korkunç ve Turgay. Sizlerin bu güzel dileklerinizi, dualarınızı okuyunca duygulandım ve çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim.
Sevgili Korkunç, video seçimin süper olmuş izlerken bende düşüncemde oynadım bebeyle beraber harikaydı cilgin897
Hepinize kucak dolu sevgi ve mutluluk sunuyorum.
Hayat ve hayatlar her an değişiyor bir şekilde, hayatın güzel sürprizlerinin yanında baharatlı ve hatta acı sürprizleri de oluyor bazen. Sürpriz paketin içinde her ne olursa olsun o paketleri sevgiyle açıp mutlulukla sarmalamak gerekiyormuş bunu da yeni öğrendim . Eskiden biraz hasta olsam moralim sıfır olur isyan bayrağına sarılırdım. Ama bu sefer o kadar ..herşeye rağmen içimde tanımlayamadığım duygular var. İçimde bir sevgi yumağı ve hastalığı yenme azmi. Telkinler her gün bana yeni bir ben keşfettiriyor Atakan Bey’e sonsuz teşekkürler.
Yeni mutluluk tarifim:
Mutlu olmak için sadece nefes almak yeterli…
Sevgiyle ve hoşça kalın…
hismiley

Yakamoz geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.

Tüm site sakinlerine merhabalar öncelikle!
Sevgili Yakamoz geçmiş olsun; umarım biran önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Bizim siteye gelince ;bu zamana kadar emeği geçen,yüreğini koyan herkese teşekkürler.
Güzel diyarlara giden bir yolun başlarında biraraya geldiğimizi ve bundan sonrasında da hep birlikte o güzelliklere
doğru ilerliyeceğimizi umud ediyorum.İyiki biraradayız,iyiki bu yoldayız...
Hayatın giz'ine doğru iyi yolculuklar dileğimle...
Sevgilerimle... sung66

[youtube=425,350]4Go87MWHi5I[/youtube]

Gracias a la Vida(Teşekkürler Hayat)/Mercedes Sosa

Teşekkürler hayat! Bana bütün bahşettiklerin için
İki göz verdin bana, her açtığımda onları
Kusursuzca ayırt edebiliyorum siyahı beyazdan,
Ve cennetin yıldızlı görüntüsünü,
Ve de kalabalıklar içerisindeki sevdiğimi

Teşekkürler hayat! Bana bütün bahşettiklerin için
Bana ses ve harfleri verdin,
Ve onlarla haykırıp, düşünebildiğim kelimeler,
Anne, arkadaş,kardeş ve yanan ışık,
Bir de sevda, duygularıma yol gösteren... 128956 8977 cilgin897

Paylaşım ile sevgi ile 1 yıl. Geride kalan 1 yılı değerlendirirken gözüme çarpan en bilirgin nokta, burada bulunan herkesin aynı duygu ve çoşkuya sahip olduğu görülüyor. Bir şey beklemeden paylaşmak ve yardımlaşmak çok büyük erdem. Ve inanın ki böyle insanları sayısı çok az. Bu ayrıca bir mutluluk. Sayın admine bizleri buluşturduğu için sonsuz teşekkür...

sevgili atakan bey;
Fikrim geldi. smil56
Bizim sitenin her konuda bölümü var.Fakat mizah bölümü yok.Değerli üyelerimizin elinde her konuda çok şahane doneleri var.Muhakkak ki mizahla ilgili doneleride vardır.Düzenleme yaparken mizah köşesi açabilirmiyiz.Bir de bu konuda değerli site üyelerinin de görüşlerini merak ediyorum.Fikirlerini bekliyorum.Ne dersiniz arkadaşlar mizah köşesi hoş olmaz mı? Eminim neler sunarsınız neler bu köşeye..

dusun yakamoz aslında denizde yaşayan çok özel bir canlı türüymüş..
özelliği tıpkı ateş böcekleri gibi etrafa fevkalede güzel ışıklar saçabiliyo olmasıymış..
sevgili yakamoz ismini yakamoz olarak seçmen bence bir tesadüf değil..
sende de çok güzel özellikler mevcuttur eminim ki ... smiliyface
bunlardan bir tanesi benim hissedebildiğim içindeki sağlıklı gücü ortaya çıkarabiliyo olman
ve seni şu anda yatıran her ne sebepse onu aydınlatarak yok edebileceğindir.. super
en kısa zamanda iyileşme haberlerini bizlere duyurman dileğiyle ...
sevgiler..
acil şifalar..
dularımız ve enerjilerimiz seninle... actionsmile

atakan bey e 1. yıl kutlamalarımız vesilesiyle tekrar tesekkürler ... alk78
ve tabii bu siteyi bizlerle buluşturanlara...
bilgi birikimlerini... araştırmalarını.. çevirilerini
koşulsuz bir sevgiyle bu ortamda bizlerle paylaşan
tüm forum arkadaşlarımada teşekkürler.. 25889

yılların birikimini bizlerle paylaşan atakan bey in hayatimdegişti deki başarısını
en kısa zamanda ritmotrance.com da da elde etmesini dilerim..
ulusal platformda bu konudaki ilk türk sitesini aktif hale getirme
çabalarından dolayı kendisine ve yardımcı arkadaslarına sonsuz kolaylıklar diliyorum.. super

sayenizde bilinçaltımızın karanlıklarına bir ışık yaktık.. yaktığınız tüm ışıkların
yolunuzu aydınlatan birer güneş olması dileğiyle.. mutlu ve başarılı nice yıllara.. idea3

Herkese sonsuz teşekkürler...
Güneş doğduğunda gün başladığında hayat coşar yelken açar yeni ufuklara bilir ki görünen güvenilen aydınlık güneşin bağrında. Gece aya bırakır yerini ay kollarına alır yaşam yorgunlarını uyku mayalar enerji depolar ertesi güne açılacak ufuklara. Ay bile uykuya daldığında uyanık olan ufuk yolcularına ışık tutar yakamoz gecenin karanlığında...
Yorgunum dostlar...ama ışığım nefes aldıkça bitmeyecek sonsuz sevgiyle umutla...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri