site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

merhaba hoşbulduk depresyon sürecindeyim panik atak ve takıntılarım var yararlı olması ümidiyle siteye üye oldum bana hangi cd leri önerirler acaba yarın telefonla iletişime geçeceğim birebir görüşmede doluluk olduğu söylendi inşaallah güzel sonuçlara ulaşırım hy789

Hoş geldiniz.

Bahsetiğiniz rahatsızlıkların hepsinin telkini var.Size öncelikle önerilen suçluluk ve ego telkinleridir.

Bunun haricinde bu duyguların asıl nedeni olabilecek şeyleri (değersizlik , korku , utanç gibi ) inanışlarınızı bulmak için bir görüşme yapılacaktır.Bunu da sizden başkası bilemez.

Herkesin hakkında hayırlısı.

Merhabalar bir ümit geldim bu siteye bakalim hayirlisi

Herkese merhaba,

Bu güzel ve sıcak karşılamaya teşekkürler :) Hoş buldum...girlhaha

Merhabalar,

Telkinleri uzun zamandan beri dinleyip etkilerini gören, hatta yetinmeyip yaklaşık 20 çeşit ücretli telkin sipariş verip onları dinlemeye başlayan fakat bu siteye yeni üye olup deneyimlerimi aktarmaya karar veren yeni bir üyeyim.

Herkese en içten duygularımla, selamlar...derty

Selam yeni üyeyim site çok umut verici bende imkansız olan şeyleri başardığım ve yapabileceklerimizin sınırlarını öğrenmek için burdayım sizler gibi ;)

Merhabalar Pisimbat ve tüm Hayatım Değişti sakinleri. .
Güzel paylaşımlara olumlamalara ve dostluklara MERHABA, Hoşbuldum.

Merhaba bende çekirdek inanç konusunu merak edenlerdenim,telkinlerle ilgili mp3leri denemek istedim,site ilgimi çekti glaşımda bulunabilielecek günlerde daha fazla paylaşımda bulunabilirim.

hayatım değişti sitmize tüm yeni üye olan arkadaşlar herkes hoş ve sefa geldi diyorum.
diyeceksiniz ben kimim ben sitemizin asi sevincli hırçın blook hür cat56 si pisimbat .sitemizde bulunan yaratıcı yazarlar bölümünde pisimbat eserekli saatler adlı bölümde yazdıklarımla ve kanser bölümündeki yazılarımla sizlerleyim .

merhaba Pisimbat...hoşbuldum iyiki varsın happy6

merhaba ben bu siteyi çok sevdim hoşbuldum sevgilerimle789956

Merhaba. Yeni kayıt oldum ve kendimi tanıtmamın istendiği bir yazı gördüm. Umarım şu an doğru yerde kendimi tanıtmışımdır. Tanıtmak denirse tabi. Herkese sevgiler...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri