site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Herkese merhaba.. siteyi facebook takı bir paylaşımda keşfettim ve cok mutlu oldum girlhaha herkese güzel paylaşımlar dilerim 956k

merhaba aranıza yeni katıldım. Mutluluğumu ve huzurmu arttırmak, Hayata karşı daha güçlü olmak için burdayım. Zor bir süreç beni bekliyorken bu siteyi buldum umarım herşey daha güzel olur... smil56

Herkese merhaba.. siteyi bugün facebookta gezinirken bir arkadaşımın paylaşımda keşfettim, makaleleri okudum vs. İnsan başta şüpheyle yaklaşıyor ister istemez. Kuşku, güvensizlik benliğimin bir parçası olmuş durumda pek çoğumuz gibi. Ama inanılmayacak derecede fazla sayıda olumlu üye yorumları cesaretlendirdi ve aranıza katıldım an itibariyle, umarım benim üzerimde de işe yarar. Haftanın 7 günü günde 14 saat civarında düşük bir ücrete çalışmak zorunda kaldığım için forumda pek aktif olamayacağım ama elimden geldiğinde takipte kalmaya çalışacağım. Sevgiler&Saygılar (=

selamlar uzun zaman önce bu siteyle tanışmıştım,adıma özel cd yaptırdım.Öyle çok parası olan biri değilim ama inanın kendinize yapacağınız en büyük yatırım,diyorum.Zaman zaman burda yaşadığım değişimleri yazmaya karar verdim.Burdaysanız doğru yerdesiniz diyorum,hepinize kocaman sevgiler yolluyorum

Küstah mısın bilinmez ama sevimli mi sevimli olduğun belli buradan

Pisimbat Merhaba !

Bissürü farkındalıklarım ve önyargılarım bir yana kendi kendime takılırken hpm1, bu site ve sizlerle yeni tanışmak çok keyifli ve eğlenceli olacağa benziyor. Kocaman bir MERHABA :)956k

Herkese merhabalar :)

Aranızda yeni katıldım. Sanırım burada aradığım samimiyeti bulacağım. Üniversite öğrencisiyim. PDR okuyorum. Kitap okumak ve gezmek en büyük hobilerim arasında yer alıyor. Bunlardan sonra ise çoçuk oyunları :P hayranıyım :D

Hoşgeldiniz arkadaşlar, mutlu paylaşımlar diliyorum.

Hoş bulduk, inşallah bu site ile hayatımda güzel değişiklikler olur. ellibeş yaşımdayım. otuzyedi senedir depresyon ve panik atak ilaçları kullanıyorum. eşimi ve çocuğumu çok seviyorum ve bu sevgi bana mücadele gücü veriyor, şimdilik görüşmek üzere diyorum.t678

merhaba. kayıt olduktan sonraki gelin tanışalım mesajı o kadar içtendiki hiç huyum olmamasına rağmen buraya bir şeyler karalamak istedim.:)

21 yaşındayım. sanatı çok severim. roman ve şiir çalışmalarım var. keman çalmayı çok severim keşke mümkün olsaydı da sizlerle de bir görüşmede çalabilseydim. bir arkadaşımızda bir taraftan telkinleri okurdu :)).. öğretim olarak ise hukuk lisansı yapıyorum.

telkin methodu gerçekten önemli bir yöntem. insana en akla gelmeyecek tamamen zıt düşünceleri bile benimsetebiliyor. bakalım artık az önce kayıt oldum artık aranızdayım.
Selamlar :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri