site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Merhaba,

Dünden beri sitenizi ve paylaşımlarınızı inceliyorum. Hepsi çok samimi görünüyor. Teşekkürler.
Sormak istediğim, telkinlerin tüm versiyonlarına ulaşmak artık mümkün değil mi acaba? Maalesef linklerin çoğu çalışmıyor.

Sevgiler,

Merhaba,
Benim karşıma ansızın ve çokta ihtiyacım olduğu bir dönem çıkması mucizem..
Merakla takip edecegim.

Sevgiyle...

Hos geldiniz foruma... keyifli forumlar...

Evet, burası sıcak bir yuva gibidir. Bir şekilde mutlaka biri size cevap verir. Hatta bazı arkadaşlar, yazıp sonra çıkıp gidiyorlar. Ben öyle ki yıllar sonra bile o kişinin derdini paylaşan çözüm arayan insanlar gördüm. Evet, burası güzel bir yer. Burası, sevgiyi, iyiliği ve dertlerinizi paylaşabileceğiniz bir yer. Ne zaman gelirseniz gelin, bir dosta rastlar yolunuz. Sevgimle

tereddütlerim vardı başlangıçta, ama zamanla benm tüm o önyargılarımı kırdı bu site, takipteyim.. yalnız telkinlerden bi kısmı hariç çoğunluğu cd set şeklinde satılıyor galiba?* bilgisi olan var mı?..

Sırf bu konuyu okudum diye kayıt oldum. :) İnşallah devamlı sağlam dostluklar yaşarız burada..

Merhabalar, bu siteyi alfa dalga boyutuyla ilgili arama yaparken tesadüfen buldum ve de bu tesadüf için şu an oldukça mutluyumactionsmile.y789

Ankara dan gulumser..iyiki gelmisim..hosbuldum uy897

istanbul dan mustafa iyiki bu site var umarım çok faydasını görürüm...

merhaba uzun zamandır takip ediyorum telkinleri bir haftadır düzenli dinliyorum yorumları okumak bile hoşuma gidiyor bir nevi motive oluyorum

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri