site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
sevgiyle merhaba pisimbat..

selamlar..üç arkadaş evde çay sefası yaparken,,birden konu nerden açıldıysa arkadaş böyle bir sitenin varlığından bahsetti..bende koşa koşa eve geldim,ve hemen açtım..tam 6 saattir bu süper siteyi talan ettim..bir adım attım ve herşey süper olacak telkinlerle...biliyorum...

hoş bulduk. teşekkür edrim iyi dilekleriniz için. bu sitenin çok faydalı olacağı inancı içindeyim. inşallah da olur da ben de bendeki faydaların anlattığım bir mesaj yazarım buraya:)

dusun2daha önce bana 8-10 saatten fazla dinleyebileceğim söylenmişti...dusun2
ee napmam gerekiyo şimdi.bazı günle 6 saat dinleyip bazı günler 10 saati aşabiliyor

atakan bey, özlem hanım yetkililer lütfen cevap verebilirler mi...telkinler günde 10 saati aşarsa zararlı mı olur?

merhabalar hepinize :) telkin mp3 ile imkansızı başarmış biriyim. adını bile anmak istemediğim sigaradan kurtuldum. ve daha başarmam gereken çoook şeyler var ... hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun :)

merhaba ben psisik gucleri ariyorum burda buldum 4 elementi suan hala soktayim cunku disarda bi hizli bi yavas ruzgar estiriyorum :D super ayrica ki gucu icin meditasyona devam ediyorum psisik telkinlerini turkiyeye doner donmez almayi dusunuyorum :D

hoş buldum pisimbat evde 2 kediyle yaşayan biri olarak seni çok seveceğimden emin olabilirsingirlhaha

merhaba

adım nurcan sitenizi daha önceden takip etmiştim kısa süreliğine ama artık düzenli takipçiniz olacağım...
ve kararlı şekilde dinleyeceğim müzikleri...
şunları da söylemeden geçmem mümkün değil...

çok kısa bir zaman önce Abdullah bey ile çekirdek inanç ile ilgili bir görüşmem oldu izlenimlerim şöyle;

*bu insanlar ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar
*bu işi gerçekten inanarak yapıyorlar
*gerçekten samimiyetle gönülden yapıyorlar

ben şimdi dört gözle cdlerimi bekliyorum bu arada ücretsiz olanları da indirdim siteden ve şimdiden kendimi biraz farklı yükselmiş içimden kendime olan bakışım değişti diye hissediyorum...

iyi ki varsınız...

Kişisel gelişimle yeni yeni ilgileniyorum sitenizi tesadüfen gördüm, merakım beni yanınıza getirdi, hoşbuldum inşallah.

Sitemizin tatlı kedisi bu aralar yok, nerelerde geziniyor bende bilmiyorum :) Hepiniz aramıza hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim actionsmile

hoşbuldukta ben bi türlü kavrayamadım şu msjlrı en sonunda bişey yazayım dedim

arkadaşlar ve site yönetimi merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine.sigara bırakmak istiyorum.herkese iyi günler,sağlık ve esenlikler dilerim.

arkadaşlar ve site yönetimi merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine.sigara bırakmak istiyorum.herkese iyi günler,sağlık ve esenlikler dilerim.

Sevgili yoruk,

Hosgeldin aramiza,

Mutlu Paylasimlaragirlhaha

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri