site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Selam pisimbat, bende burdayım, iyiki burdayım.

yaa ben seminerlerinize katılmayı çok istiyorum ama hatayda yaşıyorum :(

merhabalar s456s456, aman yarabbim sonunda sevecek bir kedim oldu , çok mutlu oldum , sevgiler herkese...k8908k8908k8908

hemde asi hırçın hür bir cat56blook

Merhaba. Hoş geldiniz forumumuza.

Selam pisimbat, bende burdayım, iyiki burdayım.
sevinclibencede iyiki burdayız yahuuu8977
yaa ben seminerlerinize katılmayı çok istiyorum ama hatayda yaşıyorum :(

hoşgeldiniz seminerlerimiz izmir istanbul konya ankarada düzenleniyor ve duyruluyor takip ederseniz music45

slm
tesadüfen bu siteyi buldum.içeriği epey ilgimi çekti. sanırım uzun süre ayrılamayacağım....smil56

merhabalar.Merakımdan buradayım.Umuyorum ki yeni birşeyler de öğrenirim.happy6

bu siteyi 2 hafta önce keşfettım her gun dınlıyorum telkınlerı ilk dınledıgımde basımda bir agrı hıssettım ama sonra gectı cok yararlı bir site cok teşekkurler

merhabalar.Merakımdan buradayım.Umuyorum ki yeni birşeyler de öğrenirim.happy6

teşekkürler keditoo sevincli

bu siteyi 2 hafta önce keşfettım her gun dınlıyorum telkınlerı ilk dınledıgımde basımda bir agrı hıssettım ama sonra gectı cok yararlı bir site cok teşekkurler

herkescikler hoş gelmiş sevinclicat56blook

pisimbat sana ve herkese Çanakkaleden selam ve sevgiler

cat56bat öyle uğramadan geçme yazmışsın ben geçerken bi uğruyayım dedim.PSiy789belki köpüklü bi kahveni içeriz.. kahvesmiley
Böyle dertleşince yada konuşunca12389 çok güzel oluyor yha!!!

Gnr size sonsuz iyiki varsınız iyi varız dedikhkh56

f678h İYİKİ BURDAYIZcilgin897

pisimbat sana ve herkese Çanakkaleden selam ve sevgiler

eyvallah hoşgeşdiniz efm sevincli

cat56bat öyle uğramadan geçme yazmışsın ben geçerken bi uğruyayım dedim.PSiy789belki köpüklü bi kahveni içeriz.. kahvesmiley
Böyle dertleşince yada konuşunca12389 çok güzel oluyor yha!!!

Gnr size sonsuz iyiki varsınız iyi varız dedikhkh56

f678h İYİKİ BURDAYIZcilgin897

hoş sohbet birisi galiba blook hoşgeldin sevincli

Merhabalar, yıldızlarınız parıl parıl parlıyor hepinizin : ) Neye göre veriliyor bu yıldızlar acaba?

Merhabalar, yıldızlarınız parıl parıl parlıyor hepinizin : ) Neye göre veriliyor bu yıldızlar acaba?

hoşgeldiniz rütbeler mesaj sayınıza göre değer kazanıyor efm sevincli

hoş sohbet birisi galiba blook hoşgeldin sevincli[/quote]
Teşekkürler (-pisimbatwave44
8977 HoŞBULDUKcilgin897
Sizle tanıştıktan sonra coştum zatenuy897Bu yüzden bi teşekkür daha etmeliyim galibasmil56

Ya ben bi türlü alıntıyı yapamadım

Ya ben bi türlü alıntıyı yapamadımağla2

nie acaba?
kesin çok gülmekten!!!khkh56khkh56khkh56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri