site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
dost dostlara seslenir dostluk muhabbetle beslenir bu tanışma seronomisinde herkeze selam dostlar.ben izmir tire;den otomotiv sektöründe çalışan bir esnafım.biraz paradikma.kişisel gelişim,mistizim ilgi alanlarım. güzel bir edebi kitap, ruhu dinlendiren gezi yerleri,ve aynı zaman da insanı yormuyan hoş bir müziğe hayır demem anırım yeterli

bir zamanlar dost var diyordum elini tutar,dost var diyordum sesine kulak verir ama gerçek dost diye birşey yokmuş dostluk dediğimiz şey menfaatlerin kesiştiği yerde başlayıp bir açının köşesi gibi sonsuz sessizliğe uzanan ışınlarmış.....

bir zamanlar dost var diyordum elini tutar,dost var diyordum sesine kulak verir ama gerçek dost diye birşey yokmuş dostluk dediğimiz şey menfaatlerin kesiştiği yerde başlayıp bir açının köşesi gibi sonsuz sessizliğe uzanan ışınlarmış.....

Merhabalar siedra;actionsmile

Yanımıza hoşgeldiniz öncelikle..
dostluk hakkındaki görüşünüz geçmişteki bir kırılganlığa atfeder gibi.. Her ne kadar bu ifadeler günümüz kriterlerine uysa da gerçek dostluklar da var..Onun için de kendimiz öncelikle gerçek dost sıfatını taşımalıyız diye düşünüyorum,öyle değil mi?..

siteye bugün üye oldum faydalı olmasını istiyorum bide mp3 leri nerden dinliyoruz

merhabalarrr. bende size katılmak istiyorum.ama siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrrrr

dost dostlara seslenir dostluk muhabbetle beslenir bu tanışma seronomisinde herkeze selam dostlar.ben izmir tire;den otomotiv sektöründe çalışan bir esnafım.biraz paradikma.kişisel gelişim,mistizim ilgi alanlarım. güzel bir edebi kitap, ruhu dinlendiren gezi yerleri,ve aynı zaman da insanı yormuyan hoş bir müziğe hayır demem anırım yeterli

hoş ve sefa geldiniz sevincli

merhabalarrr. bende size katılmak istiyorum.ama siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrrrr

forum ana sayfamızda gerekli bilgileri bula bileceğiniz başlıklarımız mevcuttur hoş geldiniz sevincli

Merhabalar, the secret, icimdekiyolculuk.com, kuantum, sufizm ve mesnevi vs derken şansım yaver gitti sizi buldum. Atakan bey yüklemedeki yardımlarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Okuma, inceleme ve inançlarımı pekiştirme konusunda çalışmalarıma devam ediyorum. Kendimizi sevmek ve geliştirmek, bug'larımızı temizlemek, kendimizi tanımak ölene kadar sürecek bir çalışma. Herkese bol şans. Sevgi dolu günler.

Merhabalar, the secret, icimdekiyolculuk.com, kuantum, sufizm ve mesnevi vs derken şansım yaver gitti sizi buldum. Atakan bey yüklemedeki yardımlarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Okuma, inceleme ve inançlarımı pekiştirme konusunda çalışmalarıma devam ediyorum. Kendimizi sevmek ve geliştirmek, bug'larımızı temizlemek, kendimizi tanımak ölene kadar sürecek bir çalışma. Herkese bol şans. Sevgi dolu günler.

eh buda bizim ayrıcalığımız ve kalitemiz diyorum ben sevincli

merhaba ben yeniyim :)

herkese iyi geceler siteye yeni üye oldum. baya zahmetli ve sıkıntılı oldu ama sonunda oldu şükür

Merhaba ben eski üyelerinizden balkan adlı üyenizim, bir görünüp bir kayboluyorum işlerimin yoğunluğu sizlerin arasına girmemi engelliyor ama yinede sizden kopamıyorum.Fırsat buldukça siteye giriyorum ama bu seferde hangi kullanıcı adıyla girdim hangi si şifremdi unutuyorum.Tekrar üye oluyorum yani böyle bir durum!!sizleri özlüyorum çünkü burdaki paylaşım mutluluk üzerine
tekrar merhaba

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri