merhaba burayı gezinirken buldum şimdi üye oldum umarım doğru yerdeyimdir.
sevinclikesinlikle doğru yerdesiniz
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
bir zamanlar dost var diyordum elini tutar,dost var diyordum sesine kulak verir ama gerçek dost diye birşey yokmuş dostluk dediğimiz şey menfaatlerin kesiştiği yerde başlayıp bir açının köşesi gibi sonsuz sessizliğe uzanan ışınlarmış.....
bir zamanlar dost var diyordum elini tutar,dost var diyordum sesine kulak verir ama gerçek dost diye birşey yokmuş dostluk dediğimiz şey menfaatlerin kesiştiği yerde başlayıp bir açının köşesi gibi sonsuz sessizliğe uzanan ışınlarmış.....
dost dostlara seslenir dostluk muhabbetle beslenir bu tanışma seronomisinde herkeze selam dostlar.ben izmir tire;den otomotiv sektöründe çalışan bir esnafım.biraz paradikma.kişisel gelişim,mistizim ilgi alanlarım. güzel bir edebi kitap, ruhu dinlendiren gezi yerleri,ve aynı zaman da insanı yormuyan hoş bir müziğe hayır demem anırım yeterli
merhabalarrr. bende size katılmak istiyorum.ama siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrrrr
siteye bugün üye oldum faydalı olmasını istiyorum bide mp3 leri nerden dinliyoruz
Merhabalar, the secret, icimdekiyolculuk.com, kuantum, sufizm ve mesnevi vs derken şansım yaver gitti sizi buldum. Atakan bey yüklemedeki yardımlarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Okuma, inceleme ve inançlarımı pekiştirme konusunda çalışmalarıma devam ediyorum. Kendimizi sevmek ve geliştirmek, bug'larımızı temizlemek, kendimizi tanımak ölene kadar sürecek bir çalışma. Herkese bol şans. Sevgi dolu günler.
merhaba ben yeniyim![]()
merhaba ben yeniyim![]()
Herkesee merhabaa..))
hoşbulduk pisimbat
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.