Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
kediler..şu kediler çok tuhaf bize bugünlerde bir ev kedisi geldi normalde ben eve hep kedi getirmişimdir annemgil izin vermemiştir bu kedi hemen kabul ettirdi kendini snir oldumm benim kediciklerimin neyi vardı..hih33ooo67bide gelip kucagımda uyması yok mu insan kızamıyo da...cat3500ama bu kedi de şeytan tüyü var kesinnn insana nasıl yaklaşacagını çok iyi biliyor..blissy:zpzp:
Ben de hoşgeldim herhalde![]()
merhaba artık bende sizinleyim
merhaba aranıza yeni katıldım
umarım güzel olur
Hoş geldin kendine ne kadar iyilik yaptın gelmeklesmileydance956kmerhaba aranıza yeni katıldım
umarım güzel olur
Hoşbulduuuk hoşbulduuukk..
slm acıl yardıma ıhtıyacım var
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.