site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
hayatım değişti sitmize tüm yeni üye olan arkadaşlar herkes hoş ve sefa geldi diyorum.
diyeceksiniz ben kimim ben sitemizin asi sevincli hırçın blook hür cat56 si pisimbat .sitemizde bulunan yaratıcı yazarlar bölümünde pisimbat eserekli saatler adlı bölümde yazdıklarımla ve kanser bölümündeki yazılarımla sizlerleyim .

Yeni imzana bayıldım pisim :)
Tam sen valla, - küstahlık hariç ama, ben "özgün" demeyi tercih ederim -
harikasın her zamanki gibi.
Sevgiler.

y789vallah, küstahlıkta var ama pek göstermiyorum merto sevincli
yahu yaza buluşalım şöyle çoluk çoçuk senin bıdıkları özledim vallaahi

pisimbatın eserekli saatler başlığında bir cat56 yüreğin kaleminden çıkan kelimelerle

Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

ben meme kanseri hastasıyım şu an tedavi dönemindeyim meme kanseri ile ilğili yazılarım vardır

Kanser Serbest Kürsü - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

felçli hasta bakımı hakkında sormak istedikleriniz tecrübelerimle annem ve anneannem felçli olarak uzun süre yaşadılar bu konudaki yaşanmışlıklarla aranızdayım .

http://www.hayatimdegisti.com/forum...elcli-hastalarda-yatak-yaralari-tedavisi.html

http://www.hayatimdegisti.com/forum...liklar/3095-felcli-hasta-bakimi-ipuclari.html

ben anlamam NLP den ben anlamam REİKİKİ den bildiklerim yularıdakilerle sınırlıdır .y789

tüm üyelerimiz hoş ve sefa geldiler.happy6

..

k8908herkes adına TEŞEKKÜRLER...çok hoş BULDUK psimbatcat56happy6

k8908herkes adına TEŞEKKÜRLER...çok hoş BULDUK psimbatcat56happy6

vallahi çok seviyorum böyle kıpır kığır yerinde duramayan kanepelerde zıplayan kardeşlerimi onlardaki çoçuk ruhuna selamalr pisimbattan sevinclicat56

merhaba pisimbat..

neden antiyasal olasın canım:)

neden antiyasal olasın canım:)

blookevet ya şöle bir düşününce ben dünya üzerinde bir sitede yaşayan insan bedenindeki tek cat56 yim yasalmıyım antiyasalmı bilemem ama galiba şımarık bir cat56 yim sevincli

y789vallah, küstahlıkta var ama pek göstermiyorum merto sevincli
yahu yaza buluşalım şöyle çoluk çoçuk senin bıdıkları özledim vallaahi

Bizde özledik seni ve arkadaşları, kış soğuk falan yavrularda bunaldı evde aslında, mart içeri biz dışarı artık :)
En kısa sürede görüşmek dileklerimle.

pisiim yazılarını özledik

yakın zamanda bekliyoruz duyrulur djjthumbsanim

Bizde özledik seni ve arkadaşları, kış soğuk falan yavrularda bunaldı evde aslında, mart içeri biz dışarı artık :)
En kısa sürede görüşmek dileklerimle.

martta kısmet olursa sonuna doğru istanbula gideceğim birkaç işim için haberleşiriz :)

Selam pisiiiiiiiii bende sularaa.Sayfanı okudum kıpır kıpırsın sankı ne güzeel :) bende tam tersine cok durgun bir ınsanım .Hıc neselenemıyorum.Keske senın gıbı olsam enerjıkkkkkkk

Selam pisiiiiiiiii bende sularaa.Sayfanı okudum kıpır kıpırsın sankı ne güzeel :) bende tam tersine cok durgun bir ınsanım .Hıc neselenemıyorum.Keske senın gıbı olsam enerjıkkkkkkk

ahh keşke bende biraz durgun ve sabırlı olabilseydim sevincli biraz hiper aktif bir cat56 yim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri