Sınırsızmavi'nin Günlüğü

Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü

sınırsızmavicim.. ark5

sende ki bu azim.. bu yapıcı merak duygusu olduktan sonra mutlaka söylediğin her şeye tam anlamıyla vakıf olacaksındır.. thumbsanim

kendin için en doğru ve en güzel kararı güzel yüreğin verecektir..

eksiklik bizim doğamızda vardır..
bu doğal güdümüzle merak duygumuz tetiklenir..
merak ettikçe yeni şeyler öğrenir yeni şeyler keşfederiz..

mükemmelik hepimizin olmak istediği ama hiçbirimizin sahip olamadığı bir olgudur..
her zaman yeterli de olamayacağız.. kendimizin de dışında gelişen olaylarda öylece bakakalıp durduğumuzda olacak..

ancak kendimize yetebiliriz.. başkalarına yetmeye çalıştıkça hep daha fazlasını almaya çalışırlar..
bu kendiliğinden olur.. bir çaba sarfedilmez..

ama bir gün yetilemediğinde eş olsun aile olsun arkadaş olsun taaaa uzaklarda ki bir akraba olsun
bir sözü bir tavrı bir edası ile yok edebilir yeterlilik duygumuzu..

bunun için başkaları odaklı ya da onaylı değil kendimize dönük yaşamalıyız..
biz kendimize yettikçe etrafımıza da aynı duyguları kendiliğinden yaşatırız zaten..

henüz yaşamına dahil olamamış eşin ile diyaloğun için bile şimdiden endişeleniyor olman mükemmeliyetçi yapının izlerini yansıtıyor..

enerji çalışmalarının temel prensibi kaynak sınırlandırılmaz..

belki harika bir eşin olacak ve siz bu yolları birlikte arşınlayacaksınız..

belki bu yollarla birbirinize daha çok kenetlenip harika bir yaşam anısı oluşturacaksınız..
torunlarına benzersiz hikayeler anlatacaksınız..

diğer konuda sana hak veriyorum.. grup çalışması harikadır çok daha fazla öğreticidir..

ama orada tanıştığın rehberlerinde sadece yol yön göstericidir.. senin adına senin yapacaklarını yapmazlar... yaparım diyen koca bir yalan söyler..
onlar kitaplardaki yöntemleri sentezleyerek sana sunacaklar ve bu bilgileri uygulamak yine senin yükümlülüğünde olacak..

fırsatını bulduğun anda mutlaka katıl..

bu güne kadar pek çok eğitime katıldım.. bilginin sınırı yok.. belli başlı katılmak istediğim
hatta senin gibi yanıp tutuştuğum en az 8 eğitim programı var..

ama sırası geldikçe maddi manevi olanaklarım el verdikçe hepsi gerçekleşiyor..
gerçekleşene kadar bende sana önerdiğim yöntemleri uygulayarak enerjimi o yönde kanalizze etmiş oluyorum..
bir eft eğitimi ortalama 250 ytl bir eft kitabı ortalam 17 ytl ..
250 ytl şu anda yok ise eğer 17 ytl lik noktadan başlayarak hiç başlangıç yapmamaktansa adım atmanın keyfini çıkartırım..

ama dediğim gibi güzel yüreğin senin için en doğrusuna karar verecektir..

rosepluiekx2.gif
sevgiler..

Sevgili SınırsızMavi günlüğünü sonunda okuyorum,biraz geç oldu ama...
Yaşadıkça ve öğrendikçe hepimiz zamanla o kadar donanımlı olacağızki...Şimdi bile bize öyle gelmiyor bazen ama öyleyiz...Güçlüyüz,ayaklarımız yere sağlam basıyor en önemliside o...
EFT ve pilates konusuna gelirsek,maddi olanaklar bahanen olmasın,ben kendi adıma EFT yi kendi kendime uyguluyorum ve başarılı oluyorum...Pilates'ide kendi çapındada yapabilirsin,interneti araştır belki yardımcı bilgiler,videolar fln bulabilirsin...
Tabiki bunları uzmanlarından öğrenmek çok ayrıdır ama bir yerdende başlamak ve bir süre sonrada imkan oluncada donanımlı ve kendini daha çok tanır bir biçimde yardım almak da hiç fena değildir...
Sen bu istekle ve azimle daha nerelerde olacaksın onları düşün:)

**shamanic** ' Alıntı:
[size=16pt]

ancak kendimize yetebiliriz.. başkalarına yetmeye çalıştıkça hep daha fazlasını almaya çalışırlar..

Çok güzel bir sözdü ablacığım ve çok da doğru, not aldım.
Duyarlılığınız ve ışık tutucu yazılarınız için çok teşekkür ederim. Sözlerinize katılıyorum.

**shamanic** ' Alıntı:
[size=16pt]

belki harika bir eşin olacak ve siz bu yolları birlikte arşınlayacaksınız..

belki bu yollarla birbirinize daha çok kenetlenip harika bir yaşam anısı oluşturacaksınız..
torunlarına benzersiz hikayeler anlatacaksınız..

Bu sözlerden çok etkilendim, ama o hayatıma girene "bu konuda" en azından en önemli şeyleri aşmış olmak istiyorum, Onunla birlikte çözeceğimiz çoook konu olacak hayatta, onu benimle yormak istemiyorum. Dilerim Allah'tan "birbirimize kentlenip güzel anılar oluşturabileceğimiz" sözünüz dua yerine geçer ve kabul olur. mlk34

Sycorox ' Alıntı:
Sevgili SınırsızMavi günlüğünü sonunda okuyorum,biraz geç oldu ama...
Yaşadıkça ve öğrendikçe hepimiz zamanla o kadar donanımlı olacağızki...Şimdi bile bize öyle gelmiyor bazen ama öyleyiz...Güçlüyüz,ayaklarımız yere sağlam basıyor en önemliside o...
EFT ve pilates konusuna gelirsek,maddi olanaklar bahanen olmasın,ben kendi adıma EFT yi kendi kendime uyguluyorum ve başarılı oluyorum...Pilates'ide kendi çapındada yapabilirsin,interneti araştır belki yardımcı bilgiler,videolar fln bulabilirsin...
Tabiki bunları uzmanlarından öğrenmek çok ayrıdır ama bir yerdende başlamak ve bir süre sonrada imkan oluncada donanımlı ve kendini daha çok tanır bir biçimde yardım almak da hiç fena değildir...
Sen bu istekle ve azimle daha nerelerde olacaksın onları düşün:)
Kendi olanaklarım evet... Kendi olanaklarımı zorlayacağım, olmayanı da zamana bırakacağım inşallah. Tavsiyeleriniz de haklısınız, teşekkür ederim smiliyface

Bugün fizik tedaviden sonra NLP merkezine gittim. Eft ve diğer kurslar konusunda bilgi aldım. "Altın Bilezik" adını verdikleri yılda 2 kez düzenledikleri kapsamlı bir NLP kursları açılacakmış, kampanyadaymış. 200 tl civarı. Eğitime bu kadar açık bir kişisiniz madem bu sizin için daha kapsamlı ve çok da uygun dediler. BU kursa katılmayı çok istiyorum, parayı bir şekilde bulacağım, ama nerden bulacağım onu bilmiyorum. Şartlarımı zorlayıp yapçam bunu en son olarak babamın hediyesi olan künyemi satmayı düşüneceğim. Gerekirse altın künyeyi satıp "altın bilezik" alacağız, inşallah onu satmaktan başka bir yol bulurum. Dur bakalım ne olacak?? 2600

açılmış olan "altın bilezik" adlı nlp kursuna gitmeyi seçseniz nasıl olur?

SpY.GaMe ' Alıntı:
açılmış olan "altın bilezik" adlı nlp kursuna gitmeyi seçseniz nasıl olur?
Ben benim için hayırlı olacağını düşünüyorum, inşallah olur. b456

hayatımızda seçim yapmak durumunda değilmiyiz her zaman? iyi yada kötü... bir çok. yürüken. yemek yerken vs vs...
bu yüzden yaşamak istediklerinizi seçin. istemediklerimizi değil... çünkü düşündüklerimizi yaşıyoruz.

SpY.GaMe ' Alıntı:
hayatımızda seçim yapmak durumunda değilmiyiz her zaman? iyi yada kötü... bir çok. yürüken. yemek yerken vs vs...
bu yüzden yaşamak istediklerinizi seçin. istemediklerimizi değil... çünkü düşündüklerimizi yaşıyoruz.
Değil mi??Beni yüreklendirdiğiniz için sağolun art56art56

sınırsızmavi ' Alıntı:
SpY.GaMe ' Alıntı:
Değil mi??Beni yüreklendirdiğiniz için sağolun art56art56

siz saolun alk78

Bugün altın bilezik NLP kursuna bir miktar kapora verip kayıt oldum. Künyemi satmadım. Sabah babama bir kursa yazılacağımı söyledim kem küm ederek, alanımda bir kurs hocam katılmamı istedi dedim, bir konuda yalan söylemedim çünki psikolojiye çok yakın bir alanda yükseklisans öğrencisiyim. Nlp zaten başlıbaşına psikloji üzerine. Diğer konu ise işe hocamı karıştırmakla yalan söylemiş oldum, işimi kolaytırmak için söyledim, ama bunu yaptığım için çok ama çok üzüldüm. Kendi paramı kazanmayı o kadar çok istiyorumki, yalanlara ihtiyacım olmaması için. b456

çok sevindim.. blissy

bu yalan sayılmaz.. utananadam
içindeki içsel rehberin tamda senin tarif ettiğin hocana benziyor..
bu kursa katılma kararını da o desteklediğine göre aslında yalan yok ortada.. wave

hadi hayırlı olsun canım..
çok güzel bilgiler edinerek hayat yolunu şekillendireceksin..

tebrikler..
rosekittenfb1.gif

sevgiler..

İnşallah sevgili hocam hismiley

Harekete geçmemde büyük etkileri olan telkin mp3 lerin katkısını da unutmamak gerek, Atakan beye şükranlar..

sınırsızmavi ' Alıntı:
Kendi paramı kazanmayı o kadar çok istiyorumki, yalanlara ihtiyacım olmaması için. b456

inşallah kısa sürede amaçlarınıza erişirsiniz. çünkü kendi paranızı harcamak daha keyifli oluyor.

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

SpY.GaMe ' Alıntı:
sınırsızmavi ' Alıntı:
Kendi paramı kazanmayı o kadar çok istiyorumki, yalanlara ihtiyacım olmaması için. b456

inşallah kısa sürede amaçlarınıza erişirsiniz. çünkü kendi paranızı harcamak daha keyifli oluyor.

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89
O günü sabırsızlıkla bekliyorum. Kendi paramı kazanmaya başladığım gün asıl benim hayatımın dönüm noktası olacak gogogo

rüyamda sınırsızmavi ismini gördüm hatta hemen uyanıp not aldım.böyle isimli biri var mıydı hayatımdeğişti de diye aranıp duruyodum ki seni buldum ve oldukça şaşırdım dusun ilginç

ilginç.. y789 Belki forumda gezinirken dikkatini çekmiş daha sonra da rüyana girmiştir smiliyface

belkide y789 ama neden sen niçünn niçünnn khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri