Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli

Ynt: Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli

art56art56 ya bn şifresini unuttum bilen war mı winrar şifresini 88a happy6

merhaba haliba.. hoşgeldin.. actionsmile

neyin winrar şifresini istedin... telkinleri indirdiğinde direkt olarak dinleyebiliyorsun.. pc05

şifreye gerek yok.. bir yanlışlık olmasın.. dusun

sevgiler.. hismiley

link çalışmıyor yenilermisiniz lütfen blook agl34 agl34

Link calismiyor sanirim, indiremedim sad456

Arkadaslar bu link hala calismiyor ilgilenen arkadaslar bir zahmet bakarlarsa sevinirim simdiden Tesekkürler 25889

Sınav heyecanı linki güncellenmiştir.

ya sadece bi su sesi bunu dinleyerek nasıl heycanınızı yeniyorsunuz anlamadım bence psikolojık olarak etkilendiniz kesinlikle soylediklerinizide cok komik buluyorum y789

SELAM fff
sadece müzik veya su sesi yok. arka fonda telkimler var ama
duyamıyoruz yani bilnçaltımıza iletiliyor.

merhabalar fff hoşgeldin... ark5

bende bilinçaltı programlaması ve subliminal kayıt gibi konularda araştırmadan pc05 yorum yapanları çok komik buluyorum.. y789

ilgi alanına girdiği zaman ve öğrenmek istediğin bir şeyler olursa bilgilerimizi istediğin ölçüde sunarız.. b456

sevgiler.. hismiley

sevgili fff farzetki bu düşüncen doğru eğeeeee peki istenilen sonuça sonunda ulaşılıyorsa bunda seni rahatsız eden ne ki? neyi komik buluyorsun ? neden bu ülkede birileri hep iyi birşeyler yapmaya çalışırken birileri hiç bir halt etmediği gibi mal mal oturmakla kalmayıp hep iyi giden birşeyi baltalamaya çalışıyor....AKLINCA güzel olan yapılan birşeye karşı olarak egonumu tatmin ediyorsun.. hımmmmmmm o halde sana suçluluk duygusu ve ego ve sosyal fobi versiyonlarını tavsiyeediyorum aa34 atalakan beye saygılar

Bak gördün mü ? birileri tanımadığı insanlara iyi birşey yaptığında o tanımadığı insanlar o kişiyi sanki kenilerine laf söylenmişcesine takdir edip senin gibilere tepki gösteriyor işte kardeşim insanlık bu oluyor...
sana hayatta bol bol gülmeler
aaaa unutmadan bu hayat üzülecek kadar uzun değil ama senin gibi gerçeklere gülünecek kadar da basit değil DERDİM AMAAAAAAA ANLAYAN NERDEEEEEEEEEEEEEEE hih33 hih33 hih33 hih33 hih33 hih33

hocam bunların hepsi de çok güzel teknikler. ama bu su sesi olayı, tam da bilinçaltının açık olduğu uyku zamanında dinleyince hani diyorum bi sakat olayı olmasın. bir de şu telkinlerin su sesi ile olanlarına "çişini uyanana kadar tutacaksın" tarzı bi telkin daha eklense :)) smil56javascript:void(0);smil56 şaka bir yana türkiyenin en faydalı site ve forumu. crack sitelerinden bile faydalısınız saol saol saol!

merhabalar hoşgeldin yanımıza darkteacher... hismiley

hiç endişeniz olmasın... yatak ıslatma ile ilgili olarak.. y789

benim bir yılı geçti dinlemeye başlayalı.. bu süre içerisinde hiç bu tarz bir olayla karşılaşmadım.. sevincli

üstelik günde enz az 4 lt sıvı tüketirim.. gece uyumadan önceki kapanışım kocaman bir bardak su ile olur..
ve mutlaka başucumdada su bulunur..

çoğu zaman bardak boş uyanırm.. bana bir şey olmadıysa sizlere hiiç bir şey olmaz.. wave

keyifli dinlemeler... music45

Peachnectar ' Alıntı:
ders çalışma scripti de varmı acaba?

Benim böyle bişeye çok ihtiyacım var.. Eğer varsa, benle paylaşırsanız çok minnetar kalırım

Şimdiden teşekkürler..

creeat ' Alıntı:
Peachnectar ' Alıntı:
ders çalışma scripti de varmı acaba?

Benim böyle bişeye çok ihtiyacım var.. Eğer varsa, benle paylaşırsanız çok minnetar kalırım

Şimdiden teşekkürler..
Ders çalışma scripti isme ozel olarak yapilmaktadir.Siparis bolumunden siparis vererek alabilirsiniz.Siteye katkılarınız ölçünüzde puan toplayıp da alabiliyorsunuz.

Link güncellenmiştir..

ilk mesajdaki link yenilenebilirmi acaba? rapid linkinden indirilen dosya da şifre istiyor bilen varsa oda iş görür.

1. sayfada ilk mesajın içerisine iki adet alternatif link ekledim..
ana linkimizdeki problem de kısa süre içerisinde çözümlenecektir..

keyifli dinlemeler .. sınavlarınızda başarılar dilerim..

teşekkürler

bu mp3 ler ucretlımı? dusun

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri