sigaradan kurtul ney versionu

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Ynt: sigaradan kurtul ney versionu

hımmmm...tamam teo.... thumbsanim

sağolasın..... 96
 
Ynt: sigaradan kurtul ney versionu

teşekkürler
 
Ynt: sigaradan kurtul ney versionu

sigarayı bırakmam lazım hep kendime bunu diyorum fakat o kudreti kendimde bulamıyorum ne zaman şimdi sırası dedem yinede olmuyor çok şey denedim ilk baştan kafadan yenmeliyim ama olmuyor nasıl başaracağım off 88a
 
Ynt: sigaradan kurtul ney versionu

Merhabalar
Bende yaklaşık 20 yıldır kendimi zehirlemekten bıkmış biri olarak mp3 demeye karar verdim,
sonuçu müsbet olusa sizinle paylaşmaktan zevk duyacağım, indirmeye henüz baladım,
bakalım neler olucak dusun
 
Ynt: sigaradan kurtul ney versionu

herşey beyinde bitiyo ,,,bırakmayı istemek lazım,,2 sene oldu bırakıcam dedim birdahada tek sigaradahi icmedim hicbir tıbbi yardımda almadım...kendimi tebrik ediyorum, irademe hayranım smiliyface 956k 956k 956k cilgin897 cilgin897 cilgin897 thumbsanim thumbsanim
 
Ynt: sigaradan kurtul ney versionu

bugün üye oldum ve ney versiyonunu dinlemeye henüz başladım, başarılı olacakmıyım bilmiyorum, hadi bismillah
 
Ynt: sigaradan kurtul ney versionu

valla ben sigarayı altı ay önce bırktım.Bırakmadan önce sigarayı bırak mp3 ney versiyonu dinlemeye başlamıştım.Yanlız sigarayı bıraktıktan sonra bende puro içme merakı başladı.Yani şöyleki akşamları kahve ile beraber bir adet...Bu beni tekrar döndürürmü diye korkuturken siagarayı asla hiç aramadığımı ve aklıma bile getirmediğimi farkettim.Bir süre böyle devam edip sonra puro içmeyide bırakıcam.Bir tane bile olsa zarar vermediğini söyleyemeyiz.Herkese mutlu günler.
 
Sigarayı bırak ney versiyonu yeniledim ..
 
Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst