Sigara Birak New Age

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
merhabalar..
forum ayarlarnızda mesajları görme seçeneğiniz yeniden eskiye doğru..
bunu eskiden yeniye yaparsanız mp3 leri buradan indirin başlığında ki konularda tüm mesajların ilk sayfasında ilgili konuya ait linkerleri görebileceksiniz..

şu anda son sayfada ki ilk mesajda görüyorsunuz..

bu şekilde tekrar konuları inceleyin..

sevgiler.. actionsmile

HayatimDegisti.Com
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri bu linkten indirmek istediğin başlığa tıkla.. örneğin ego .. açılan sayfada;
Ego(Güven)Güçlendirici - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri bu linkten istediğin müzik kategorisini seçerek ilk mesajın içinde yer alan linkleri kullanarak indirme işlemini gerçekleştirebilirsin..

ilk etapta dinlemeni önerdiğimiz suçluluk ve egoya ait doğa seslerini bu linkten indirebilirsin..
http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar

telkinleri dinlerken incelemen için;
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Sigarayı Bıraktıran Mp3 OKUYUN!

Bu mp3 gerçektende sigara içirtmiyor. Zaten bir-iki ay dinledikten sonra bu konunun üstünde durmanıza gerek kalmıyor. Bu güne kadar neden içtiğinizin bir açıklaması bile kalmıyor:) Yardımcı besin olarak "Lesitin" desteği sigara içme isteğini kökünden bitiriyor. Sadece el alışkanlığı kalıyor. "Yani benim içmem lazım neden şimdi bıraktım" boşluğu. e onuda kendiniz bitirin bari :)

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri