Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
önceliklen selam bu siteyi gugılda ararkene buldum hizmetleriniz çok güzel demin verdiğiniz linkten mp3 ü indirdim ve dinliyorum çok hoşuma gitti hatta öyle efkarlandım ki bir sigara yakıp derin derin içime çekiyorum başarılarınızın devamını diliyorum :d saygılar sevgiler :d :d :d
iyi günler. Telkinleri dinlemeye başladım. Umarım faydalı olur. Ancak bazı konularda şüphelerim var. Özellikle telkinlerin içeriği konusunda size ne kadar güvenebiliriz. Sonuç itibariyle yaşadığımız dünyanın hali ortada insanların zayıflıkları ya da ihtiyaçları başkaları tarafından bu kişilerden çıkar sağlamak amacıyla kullanılabiliyor. acaba indirdiğimiz bu kayıtlarıdaki metinleri bi şekilde duyabilmemiz için kullanabileceğimiz bir program veya başka bir yol var mı? -email yoluyla yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.
eğer bu telkinler diğerlerinde olduğu gibi sigara konusunda da işe yarayabiliyorsa muhteşem olur tanıdığım sigara içen herkese dinletmeyi planlıyorum alk78 djj onayi
Kendine güven vb kişisel gelişim telkinleri gizli olarak dinletildiğinde etkili olur.Ancak sigara birakma konusunda kisinin kendiside istekli olmalıdır.
Ne kadar telkin dinletirseniz dinletin bir kişiye isteği dışında sigarayi biraktiramazsiniz.
arkadaşlar ben müzik öğretmeniyim.telkinlerde kullanılan müzikleri bilgisayarımda bir program aracılığıyla sesleri tek tek ayırdım.ve müziklerin altından gelen ses sitedeki metinlerle aynı.rahat olun. derty
mlk34 cok ise yariyor arkadaslar bu sigara birakma muzigi yani telkini. iki gun once basladim dinlemeye ertesi sabah kaltim sigariyi kirdim cope atim, ve icmedim ama bir arkadas geldi ondan birtane aldim ictim aksamda baska arkadasdan 2 ictim yani bugunde oyle. bunu neden yaptim birden birakirsam banada birsey olur diye. ama bugun ictigimde ikinciyi arasinda 7 saat var agzimin icinde burusukluk hisetim pis bir koku ve tat hisetim. ve icime cekemedgimi hisetim. tavsiye ederim dinelyin ve yararini goreceksiniz.. sigarasiz gunler dilerim herkeze sanirim bu iki sigara icmeyi yarinda devam ederim ve yarindan sonra hic icmem bunu biliyorum okadar skainimki sizlere anlatamam. oncedende sigara biraktim 3 ay icmedim ama ozaman hic rahat degildim ic huzurum yoktu budefa ic huzurumda var burda hepimiz adina atakana tesekur edrim
arkadaşlar ben müzik öğretmeniyim.telkinlerde kullanılan müzikleri bilgisayarımda bir program aracılığıyla sesleri tek tek ayırdım.ve müziklerin altından gelen ses sitedeki metinlerle aynı.rahat olun. derty
arkadaş hangi proğramı kullanıyor bilmiyorum ama sony acid pro6.0 ve sony vegas 4.0 ve üst versiyonları ile ayrıştırılabiliyor ( birde ayrıştırabilmeyi becerebilsem çok mutlu olucam ben şimdilik sadece birleştirebiliyorum...)
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.