Sevgi Bağı Kurma Meditasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cicek1973
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

cicek1973

Guest
sert mizaçlı biriyle sevgi bağı kurma meditasyonu

bu cok kolay ve güzel bir yöntemdir. bu yöntemi istediğiniz herkes için kullanabilirsiniz.

bu kişi çok sert babanız, anneniz, akrabanız, arkadaşınız, patronunuz, sevgiliniz ,size sert davranan yada sizi görmezden gelen, kişiler olabilir…

emin olun onun kalbini feth edeceksiniz…

bundan once ask sevgı medıtasyonunu ogretmıstım. lutfen ıhtıyacı olanlar once o medıtasyonu yapsınlar….

sevgi meditasyonunu zamanı olanlar her gün yapabılır. bence hergün yapın sadece 5-10 dakıkanızı alır. ama hergun yapamazsanız bıle haftada bırkaçkez yapmayı deneyın. cunku sevgı once sızı degıstırecek sonrada tum hayatınızı..

unutmayın bu yontemde bır medıtasyon cesıdıdır….

sevgi bagı kurma yontemi

o kişi kimse karsılastıgınız zaman hemen kendi kalbinizden onun kalbine hayalınızde altın renklı bır kanca atın ve kalplerınızı altın bır iplik ile bırbırne baglayın . sonrada o ıplıgın uzerınden onun kalbıne pembe renkte kalp seklınde sevgı baloncukları yollayın… yollayabıldıgınız kadar…… sureklı sızın kalbınızden cıkıp onun kalbıne gıren pembe renklı kalp seklınde saf sevgı baloncukları gonderın ve onun kalbını doldurun. ıster 5 dakıka gordugunuzde, ıstersenız 1 saat boyunca. sız devamlı ona sevgı baloncuklarını yollayın.

bunu her gordugunuzde tekrar etmeyı unutmayın. sonuc alana kadar devam edın….

yada bu kısı sızı hıç tanımayan ama onunla tanısmak ıcın can attıgınız bırıde olabılır. aynı yontemı onu her gordugunuz anda uygulayın. nekadar cok sevgı baloncugu yollarsanız gonlunuzden okadar hızlı bır sevgı -saygı bagı kurulacaktır aranızda.

yanı zafer sevgının dır……

Ynt: Sevgi Bağı Kurma Meditasyonu

çiçek kiss3 clapping çok teşekkürler!!

peki onu canlı olarak görme imkanımız olmuyorsa hayalimizde imgeleme yaparak yada resmine bakarak yapabilirmiyiz,işe yararmı 4897

pamukk a katılıyorum... ...faydası olur mu?

evet faydası olur ..

gönül rahatlığıyla uzaktanda bu çalışmayı yapabilirsiniz..

sevgiler.. actionsmile

teşekkürler shamaic. Hadi başlıyoruz:)

Uygulayıp başarılı olan var mı? Çok merak ediyorum uygulayıp sonuca ulaşan yazsın lütfen ttli3

bu yaziyi okumadan buna benzer bisey yapiyordum cok bunaldigim anlarda, huzurum kactiginda. sevdigim insanlarla aramdaki bag kesinlikle gun gectikce daha da guclendi. simdi bunu okuyunca daha cok yapmam gerektigini anladim.tesekkurler

Ben yaptım yapıyorum işe yarıyor olumlu yönde tavsiye ederim arkadaşlar smiliyface

Bende başlıyorum,yapacağım...Yalnız bunun bir süresi falan varmı?

4897 dusun ben devamlı yapıyorum.

56100917.Heart.gif
bu tarz çalışmalar sevgi enerjisini yayabilmek için alışkanlık kazanma metotlarından..

her ne kadar karşımızda ki ni etkilemek üzerineymiş gibi olsada bakış açımızı değiştirdiğimizde
aslında kendi yüreğimizde yoğun sevgiyi hissederek etrafımıza aktarabilmeyi öğretir..

bir an farkedersiniz ki aklınızdan geçtiği an imgeleme yapmadan sevgi kanalınızı kullanabiliyorsunuz..

işte o gün çalışmalardan özgüreleşmiş olursunuz..
çünkü bu güzel enerjiyi koşulsuzca etrafınıza; duygularınızla.. düşüncelerinizle.. dokunuşlarınızla.. yayabildiğinizi farkedersiniz.. kiss3

a-heart.gif
sevgiler..

Evet güzel bir teknik.

Hem kendimizi sevmeye yönlendirir, hem de karşımızdaki ile ilgili olumsuz düşünceleri yok etmemize, onun iyi yönlerini görebilmemize olanak sağlar.

Ayrıca, bizim bu esnada ürettiğimiz olumlu enerji frekansının ona iletilmesiyle de onun sevgisini de kazanmış oluyoruz.

Çok mantıklı ve güzel. super

Bu method çok güzelll .
Bende şimdi denemeye başlıyacam. ttli3
Hatta burdan sizlere yolluyorum küçük pembe kalp şeklindeki baloncuklarımı kiss3

uzun bir işsizlik dönemimden sonra, iş görüşmesine giderken meditasyon yaparak kalbimden görüşeceğim kişinin kalbine sevgi göndermiştim.. görüşme esnasında da bir boşluktan faydalanıp kalbimle kalbi arasında bağlantı kurup sevgi göndermiştim..

ben üç haftadır orada çalışıyorum ve çok şeker bir patronum ve çalışma arkadaşlarım olduğu için her an şükrediyorum ttli3

sanemce Allah devamını getirsin hep mutluluğunun smiliyface

harika ozaman özellikle uzaktakılerle de işe yarıyorsa...sevgi her zorluğun anahtarı işte buda kanıtı...

ben bu meditasyonu yapamıyorum,yapmaya kalktıgımda özellikle cok begendıgım biri var ona yapmaya calısıyorum ama gülmekten alamıyorum kendimiy789 cocuk aptal oldugumu düsünecek,gördügümde hah şimdi yap diyorum ama bolca sırıtıyorum cocugun suratına khkh56

sevincli kimbilir belki bu meditasyonu yapmaya çalışman vesile olmuş olur aysegulcum ? Yani sen yapmadan bile gülerek yüzüne pozitiflik vermiş olursun ona ve tanışırsınız :)

sevincli kimbilir belki bu meditasyonu yapmaya çalışman vesile olmuş olur aysegulcum ? Yani sen yapmadan bile gülerek yüzüne pozitiflik vermiş olursun ona ve tanışırsınız :)

ahh pamukcum tanısıyoruz zaten ama sadece merhabamız var ama cocukta tuhaf galiba ben gülüyom o gülüyor.başka da bi numaramız yok,deli gibi gülüyoruzy789 simdi yazarken bile gülüyorumkhkh56

khkh56 şimdi ben de eklendim size gülüyorum alemsin aysegulcum :))) ama gülmek çok güzel birşey ışık saçan bir sihir gibi :) hele de sevdiğin kişiyle gözgöze gelip karşılıklı gülüyorsanız tamam. Yakın sizin ilanı aşkınız benden söylemesiu859wave

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri