s€&@m

şeboist

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
herkese merhaba:)öncelikle kendimi tanıtmam gerekiyo sanırım ben bu sitenin heralde en agrasif kızı olmalıyım :) 19 yaşımdayım yaşın getirdiği birşey olsa gerek herşeyden hemen bıkan sıkılan biriyim.oldukça hassasım iyi bir dost arkadaş olduğum söylenir umarım burda da yalnız bırakılmam :)2 hafta önce tesadüfen bulmuştum incelememiştim ozaman farklı geldi kazanımlarım olacağını düşünüyorum hala çözmüş sayılmam incelemedeyim denebilir . bi başlangç yapıp devam edim dedim herkese ii akşamlar

Ynt: s€&@m

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

merhabalar şeboist..
th_thwelcom0a.gif

yanımıza hoşgeldin..

4646343521sy4zw31ne8.gif

hayatım değişti ailesine hoşgeldin şeboist vien1.mutlu paylaşımlar smiliyface

merhaba şeboist
hoşgeldin yanımıza..mutlu paylaşımlar hismiley

aramıza hoş geldin şeboist vien1

cynthia.jpg

hoşgeldiniz şeboist

mutlu paylaşımlar... sapkal89

Yanımıza hoşgeldin şeboist.Mutlu paylaşımlar. girlhaha

şeboist ' Alıntı:
herkese merhaba:)öncelikle kendimi tanıtmam gerekiyo sanırım ben bu sitenin heralde en agrasif kızı olmalıyım :) 19 yaşımdayım yaşın getirdiği birşey olsa gerek herşeyden hemen bıkan sıkılan biriyim.oldukça hassasım iyi bir dost arkadaş olduğum söylenir umarım burda da yalnız bırakılmam :)2 hafta önce tesadüfen bulmuştum incelememiştim ozaman farklı geldi kazanımlarım olacağını düşünüyorum hala çözmüş sayılmam incelemedeyim denebilir . bi başlangç yapıp devam edim dedim herkese ii akşamlar

hoş geldin şeboist ooo67

hoşgeldin şeboist vien1 aramızda olduğun sürece yalnız kalmazsın emin ol

hoşbulduk hepinize çok çok teşekkür ederim kiss3

merhabalar hoşgeldiniz yanımıza... vien1

güzel paylaşımlar dilerim.... blissy blissy

Merhaba Şeboist hoşgeldin...
Bakıyorumda buradan şebnem ferah fanı gibi duruyorsun:)
super

teşkkür ederim hepinize hoşbulduk.:) umarım gelişim adına pek çok kazanımımız olucak blissy şebnem ferah fanıyım evet rock müzik dinlememe rağmen kesinlikle telkinler beni daha çok yoruyo aslında ne kadar insanın içini gıdıklayan hoş müzikler ama ruhumu yoruyo catsle fiziksel olaraksa bomba gibi enerjiğim uy897 bu kadar çabuk etki görebileceğimi hiç tahmin etmezdim

IYI GUNLER BEN DE ARANIZA YENI GELDIM SAYILIR UMARIM PAYLASIMLARIMIZ HAYATA DONUK OLUR VE COZUME DE . BURADAKI SOHBETLERIMIZIN ANLAMI VE LEZZETI HER DAIM AKLIMIZDA KALIR VE BIZI ZINDE YAPAR

Merhabalar. hismiley

Hoşgeldin minstrel74 vien1

Güzel paylaşımlar... super

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri