selam

-namaste-

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba atakan bey
Ben topluluk önünde konuşma telkinin etkilerini öğrenmek istiyorum.İçeriğini okudum sanırım içinde kendine güven ve sosyallik arttırıcıyıda barındırıyor.Ama yinede daha detaylı açıklama yaparsanız sevinirim.Bu arada yaklaşık 3 haftadır ego-suçluluk ve topluluk önünde konuşmayı dinliyorum.Artık daha dik yürüyorum ve insanların gözlerinin içine bakarak konuşuyorum.Birde dalgalanma yaşıyorum bir kaç gündür bayağı bir yoruldum iki parça halindeyim bir anım bir anımı tutmuyor.Dengesizlik var deli gibi hissediyorum ama geçeceğini biliyorum.Bu arada acayip bir enerji var üzerimde yerimde duramıyorum. blissy

Ynt: selam

merhabalar nameste..

telkin içeriğini okumuşsun canım..
buradaki tüm mesajlar yaşamımıza yansıyacak olan enerjisel kilit sözlerdir..

kendine güven..
içsel ve dışsal denge..
davranış bütünlüğü..
olumlu düşünme..
karşımızdaki insanlara sevgi ve huzur enerjisini yansıtabilme..
sevilme sayılma..
kendini sevme sayma .. özgüven huzurlu ve mutlu olma hali..
akıcı ve net bir konuşma içerisinde olma.. v.b

artıları bu şekilde çoğaltabiliriz..

sevgiler... hismiley

teşekkürler shamanic cevap için değişimler olduğu müddetçe yorumlar yazmaya deevam edeceğim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri