selam

toprak-ım

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
selam herkese.Ben bu siteye arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum.Şuan inceleme aşamasındayım ama daha şimdiden çok hoşuma gitti.Tek sorunum yaklaşık bir saattir nasıl mesaj atarım diye parçalanıyorum ama sonunda başardım galiba.Malum acemelik. Zamanla öğreneceğim inşallah.Hepinize sevgi ve saygılar.

Ynt: selam

toprakım hoşgeldin aramıza safalar getirdin..

hoş geldin ben sitemizin asi cat56

toprakım hoşgeldin aramıza smiliyface
çok emekle yapılan işler zor unutulur meraklanma yakında kurdu olursun formun

sevincli başarmışsın.. tebrikler...

hoşgeldin yanımıza... telkinleri dinlerkenki değişim aşamalrını bizlerle paylaşırsan
hem biz çok mutlu oluruz hemde sen mesaj pratiği yapmış olursun.. ark5

sevgiler..
5lk7uo7.gif

hoşgeldin sefalar getirdin smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri