selam herkeze

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

ilker2005

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
iyi günler çok daha önceden üye olmama ve telkinleri dinlememe rağmen ancak ilk mesajımı yeni yazabiliyorum....
ismim ilker bu arada ve istanbulda yaşıyorum...
33 yaşındayım...
dinlediğim telkinlerin faydasını gördüm
sanki daha enerjik ve kendine güven doluyum
aslında düzenlide dinlemiyorum
günde en fazla 1 saat
oda haftanın bazı günleri...
19 nisan istanbul seminerinede katılmayıda istiyorum.
.....

hoşgeldin.. :)

merhabalar ilker..
1Image3.jpg

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

yanımıza hoşgeldin..

değişimlerini bizimle paylaştığın için çok teşekkürler..

bilinçaltında yeni bir kayıt oluşturmanın yolu düzenli tekrardan geçer..
bu her sistem için böyledir..

diğer sistemlere bilinçli zihniniz ile de katılmanız gerekmektedir..
ancak telkinlerin en büyük kolaylığı kitap okurken.. tv seyrederken.. internette gezinirken hatta uyurken bile dinlebiliyor olmamızın kolaylığıdır..

bu kolaylık içerisinde birazcık daha dinlediğin vakti arttırabileceğine inanıyorum..

yaşamında her yeni günde huzuru.. mutluluğu.. başarıyı deneyimlemen dileklerimle..

5000000008112024.gif
sevgiler..

Cevap: hoşgeldin.. :)

merhabalar

hoşgeldiniz yanımıza

mutlu paylaşımlar

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri