selaam..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

galanima77

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
herkese merhabaaas456çok ilginç tüm bunlar!..derhal denemem gerekt678

herkese merhabaaas456çok ilginç tüm bunlar!..derhal denemem gerekt678

Yanımıza hoşgeldin galanima77;vien1

Telkinler gerçekten de ilginç ve hoş sonuçlar yaşatıyor..

Mutlu paylaşımlar diliyorum .Bu arada rehber bölümünü çok iyi okumanı öneririm..

Sevgiler..actionsmile

a teşekkürlersmil56 okuyorum bana neler olucak bakalımt678

hoşgeldin..

merhabalar galanima..actionsmile
dfw.gif

yanımıza hoşgeldin..

telkinleri dinlerken değişim ve gelişme aşamalarını bizlerle paylaşırsan seviniriz..

sevgiler..

hoşgeldiniz.
mutlu paylaşımlar diliyorum...

ilginize teşekkürleerneseli56 gerçekten hoşbulduumsung66 bende de anlatıldığı gibi baş ağrısı ve midemde bi tuhaflık olduşaşkın ayrıca sanki şehirlerarası otobüs yolculuğu yapmışım gibi sersemlemiş bi haldeydim gün boyu ancaaak tüm bunlara rağmen kendimi çok iyi hissediyorumart56art56 eylemlerim sürecekt678

merhaba galanima

hoşgeldiniz yanımıza.. yaşadığınız şeyler normal.. bir süre sonra kalmıyor..

paylaşımlarını bekliyoruz.

sevgiler actionsmile

selaam herkese..
yaklaşık iki haftadır günde 3-4 saat ancak dinleme fırsatım oldu4897 zannımca az amaa kendimi gerçekten enerjikderty ve oldukça huzurlu mutlucilgin897 hissediyorum. şimdi "başkalarının düş..,koruma kalkanı,topluluk.."ı da ekledim bilmiyorum acelemi ettim üç tane birden eklemekle dusun2 ama valla iyi böylewave bu süreçte birçok arkadaşımız gibi dehşet bir iki rüya(kabusbad45) gördüm ben de ama no problemomusic45 etkilerin çabuk ve barizliğine şaşırıyor ve emeği geçen herkese saygıyla eğiliyorumalk78

galanima sen çok enerjik ve neşeli birisin galiba, yazdıklarını okurken bile bize bu enerjiyi ulaştırıyorsun,ne güzel bişey bu:) hoşgeldin aramıza.. sevgiler..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri