Rüyalarınızı Kaydedin

Ynt: Rüyalarınızı Kaydedin

üç_gömlek ' Alıntı:
jaunty ' Alıntı:
arı isteklerin olması, istekler olurken ari sokuyor.. dusun beni değil ama arkadasimi sokuyor niyeki?..ben korkuyorum dokunamam..arkadişim ediz yüksek yer ulu yüksek demek. ben sonucta yükselmeye çalişan gelişmeye öğrenmeye çalışan biriyim.. eee ne oldu şimdi?
yükselmektenmi korkuyorum?
karişti. dusun
kedilere bayılırım bu ev kedisiydi bembeyazdı annemle ilişkilerimi mi anlatıyor acaba? haa annem olumsuz düşünmesin istiyordum hatta bu sabah biraz kizginca dile getirmiştim bunu ona.yeter artık abartma cık bu durumdan hmmm diye..
sonracıma telefon hayatınızın her zaman için yeniliğe açık olduğuna surekli kendinizi yeni bilgilerle eğiteceğinize işarettir diyor ee evet oyle yapmaya çalişiyorum.
perde kendimde yanliş gördüğüm şeylere çektiğim perde..zaten yorumuda bu.yanlişları gizlemek diyor.
perdede arı vardı, o arıyı ulu yüksek aldı ,onu arı soktu arıyı dışarı saldı özgür oldu arı. dusun
arı yakalamak: isteklerin olmasi
arı sokması dostların fesat tutumları yüzünden üzülmek.. dusun
sanirim bu olumsuz düşünceler benim yükselmemi engelliyor diye üzülüyorum.sıkılıyorum onların halinede uzuluyorum o bu sanirim
ay ne zormus imdaaattt blissy
sevgiler kiss3

sen rüya tabirleri kitabına mı baktın yoksa? rüya tabirleri kitabına bakma.sadece senin için ne anlama geliyor onu bulmalı.arı sende ne anlama geliyor onu bulmalı.sen gerçek hayatta arıların sokmasının şifa verdiğine inanıyorsan hayat yolunda ilerlerken çevreden gelen olumsuzlukların seni daha da güçlendirdiğine inandığın anlamına gelebilir.bi başkası arı sokmasının zehir olduğuna inanıyorsa rüyasındaki arı başka anlamlara gelebilir.mühim olan bizim iç dünyamızda ne neyi temsil ediyor.shamanic daha iyi açıklar bu durumu ya onu bekliyelim.verdiğim arı örneği senin yorumun değil sadece örnekti.sevgiler.
khkh56 cok komik olmus o zaman yahu doğu valla khkh56 cok komikim..
arı faydalı hayvan sokması aci verir sokmasa iyi olur girlhaha
telefon haberleşme aracı genelde dertler paylasılır bulusulur haberleşilir
perde iç ve dış dünyanin ayiricisi gizler korur.
kedi canayakın sevimli bebek gibi masum bir hayvan allahın özene bezene insanlar için yarattiğini düşünüyorum kedileri.
sabah vakti herseyin başlangici ümit uyaniş temizlik tazelik..
simdi bunları birleştirip sakin kafayla bir daha düşüneyim.
cok mühim seyler öğrettin bana üç gömlek saol 96
anlatma kabiliyetine de bayıldım cok net anliyorum seni tekrar saol 96 smiliyface
sevgiler

üçgömlek seni iki kere tebrik ediyorum..
birincisi gerçekten yeni öğrendiğin şeylere değer verip özümsedikçe hayatında anlamlı bir şekilde yer verdiğin için... ark5

ikincisi anladıklarını gayet güzel ifade ettiğin için anlatacaklarının üzerine ekleyeceğim hiç bir şey yok.. boynuz kulağı geçer in bir örneğisin şu anda 25889

jaunty cim gayet güzel anlamışsın tatlım
yakında üçgömleği geçersin demedi deme ttli3

**shamanic** ' Alıntı:
üçgömlek seni iki kere tebrik ediyorum..
birincisi gerçekten yeni öğrendiğin şeylere değer verip özümsedikçe hayatında anlamlı bir şekilde yer verdiğin için... ark5

ikincisi anladıklarını gayet güzel ifade ettiğin için anlatacaklarının üzerine ekleyeceğim hiç bir şey yok.. boynuz kulağı geçer in bir örneğisin şu anda 25889

jaunty cim gayet güzel anlamışsın tatlım
yakında üçgömleği geçersin demedi deme ttli3
ooo67 44 estağfirullah sapkal89

Atakan Bey selamlar,bu rüya konusunda fikrinize ihtiyacım var...
Telkinleri dinleyeli 4 gün oldu,bugün öğlen uyudum kulaklığımla ego ve suçluluk doğa versiyonları çalıyordu.
Rüyamda yağmur yağıyordu,kalorifer borularından sular taşmış falan bilgisayar masam su içinde babamı çağırıyorum geliyor tamir yapıyor boruların olduğu yeri:) heryer su dışarda sigara içiyorum balkonda gibi gibi...
ilk kez babamı gördüm sanırım rüyamda,dinlediğim su sesleri bu rüyaya etken olabilir mi,yoksa rüya yorumu olarak mı analiz etmeliyim?
teşekkür ederim

emel ' Alıntı:
Atakan Bey selamlar,bu rüya konusunda fikrinize ihtiyacım var...
Telkinleri dinleyeli 4 gün oldu,bugün öğlen uyudum kulaklığımla ego ve suçluluk doğa versiyonları çalıyordu.
Rüyamda yağmur yağıyordu,kalorifer borularından sular taşmış falan bilgisayar masam su içinde babamı çağırıyorum geliyor tamir yapıyor boruların olduğu yeri:) heryer su dışarda sigara içiyorum balkonda gibi gibi...
ilk kez babamı gördüm sanırım rüyamda,dinlediğim su sesleri bu rüyaya etken olabilir mi,yoksa rüya yorumu olarak mı analiz etmeliyim?
teşekkür ederim
Bence hem böyle bir korkunuz varmiş evi su basmasi gibi bu ortaya çikmiş hemde telkinlerde su sesi geçmesi bunda etkili olmuş.

ya ben de gördüm evi su bastığını:) küvet taşıyodu, bi yerlerde yazmıştım yanlış hatırlamıyosam. doğa sesinin çok etkisi var bence, hiç evimi su basmadı, böyle bir korkum olduğunu da sanmıyorum. su sesi önceleri hep lavabo taşıyor hissiyatı uyandırıyordu bende, bir türlü doğal bi sesle bağdaştıramıyodum. rüyayı o yüzden gördüğümü düşünüyorum. sonra şakır şakır yağan yağmurun sesine benzediğini düşündüm/farkettim. o şekilde yağan yağmuru severim ben, o zaman sesi de sevdim:)

ben bu telkinlere başladığımdan beri gördüğüm ve etkilendiğim 2 rüyamı yazmak istiyorum.....

ilk günler::oğlum --6 yaşında--karşı kaldırımda ve ben onu izliyorum,tenha bir cadde,ve karşısından gelen yetişkinle çarpışıp düşüyorlar..hemen koşup gidiyorum ki,ikiside baygın yatıyor yerde ve oğlumun rengi soluk nefesine odaklanıyorum ve soluğunu duyuyorum ,. kucaklayarak ,panik içinde ve nefesimin sonuna kadar varan bir çığlıkla taksiiiiiii diye bağırarak durağa doğru koşuyorum.ve bu panikle uyandımmmm-bu aradada diğer adamında yerde yattığını ve kimsenin ona yardım edemediğini falan düşünüyorum bir aklımda onda kalıyor aslında-....
ikinci rüyam::oğlum--8 yaşında--bir araba ya da kontenyır gibi birşeyin içinde -hatırlayamadım şimdi-başka insanlarla birlikte biryere gidiyorlar ve ben yine dışardan izliyorum onları.hareket ters yöne oluyor ve bir uçurumdan aşağı düştüğünü görüyorum arabanın...yine panik içinde koşuyorum düştüğü yere bakıyorum kocaman bir havuzun içine düşmüş .hemen gidip,oğlumu bulmak için çırpınıyorum be dirseğinden tutup batmış haldeyken onu kurtarıyorum ama baygın .heemen kucağıma alarak feryat figan içinde eşime sesleniyorum koşa koşa ...ve o panikle uyandım....şimdi bu iki rüyamdan da net bir şeyler çıkaramıyorum .ama iki oğlumuda aynı şekilde görmek ,sanırım ikisiylede ilgili yorumları doğurmakta ..anlayan yorumlayan arkadaşlar açıklayabilir misiniz nedir??

telkinlerden önce ki rüyalarımla sonraki rüyalarım,gerçekten boyut değiştirdi.öncekileri kendimce yorabiliyordum (bi rayına oturtmuştum ) ama sonrakilerde tıkanıp kalıyorum vallaa...

atakan abi bu alt beyin den kasıt bilinç altımı acaba merak ettim coffe2

akik,rüyanda evi su bastığını görmüşsün,şimdi çözdük olayı,benim de evi su basması gibi bir korkum yok... bilinçaltımızda varmıdır ki:)kesinlikle dinlediğimiz su versiyonları buna yol açtı diye düşünüyorum,bu gece yine denicem su versiyonlarını,ama beni de olumsuz yapmadı evden duvardan böyle yağmur suları akıyor ne biliyim heryer su içinde ama ben öyle rahatımki rüyada bir huzur bir sukunet,gerçekte olsa o olay bilemiyorum bilgisayrıma bile su gelmişti masam yerler,insan bu kadar mı rahat olur bide balkona çıkıp yağan yağmuru izledim ttli3

bir kaç haftadır rüya görmüyorum yada ben öle sanıyorum bilmiyorum.nese ya işde hatırlamıyorum.en son hayatımın aşkı zanettiğim insanı gördüm rüyamda. birbirimizle konuşmuyorduk o dönemde hatta birbirimizi görmemek için caba sarfediyorduk.rüyamda da yine birbirimizden kaçıyorduk sonra yanımdan gecerken bana hep böylemi devam edecek dedi bende ona böyle olmasına sebep sensin dedim rt67
NOT:sakın aynı yerde calıştıgınız birine aşık falan olmayın (asık olmak insanın elinde bunu anladım ttli3)

bikaç yıldır fazla rüya hatırlamazdım.özellikle yüksek benliğimi anlamaya çalıştıktan sonra rüyalarımda mükemmel değişimler oldu.daha somut ve çok renkli canlı rüyalar görmeye başladım.ama hala çözemedim ne mesajlar vermeye çalıştığını.harika rüyalardı.gördüğüm meyve olsun obje olsun ne anlama geliyor bir türlü bulamadım.genel olarak sembollerin anlamlarından anlayan bi arkadaş var mı? ha bir de geçende gördüğüm objeler sıra sıra onlarcaydı.yanyana diziliydi.sonraki günkü rüyamda sabaha kadar balık yedim.onlarcaydı.bu gece de bişey gördüm o da onlarcaydı hem de harikalardı.araştırıyorum ve yardım istiyorum.gerçekten bu gördüğüm onlarca objeler yiyecekler vs ne mesajlar vermeye çalışıyor bilmek istiyorum.

bende bilinç altı yok sanırımki üstüne çıksın. rüya görsem kaydedcem dee tık yok 4897hakkatenniye hiç rüya görmüyorum dusun

herkese bol rüyalı uykular dilerim uykulusmile
atakan beyin açılış yazısında merak ettiğim iki nokta var
idea3 alt beyne inmek için rüya analizi ve serbest çağrışımdan yararlanıldığını yazıyor yazının sonunda da son seansda kişiyi rahatlatıcı ses ve müziklerden bahsediyor bu müzik sitedeki gibi telkinli bir müzik mi yoksa yanlızca insanı gevşeten bir müzikmi

rüya analizini az çok anlatmış yazıda ama serbest çağrışım konusunda bilgi vermemiş bu konu hakkında bilgisi olan varmı.

çok fazla rüya görüyorum ve hepside karmakarışık rüyalar
sabah uyandığımda bir kısmını hatırlıyorum ama sonra onlarda siliniyor hemen ve hiç bir şey hatırlamıyorum
analiz edebilmek için önce hatırlamak lazım bunu nasıl yapabilirim acaba

merhaba,

önce bir kırtasiyeye gidiyorsun... ttli3
sonra orada rüyaarına uygun en güzel defteri alıyorsun...
her geçe başucunda güzel rüya defterin duruyor...
bir yandan da ....
gece yatmadan önce
"şimdi uyuyorum ve güzel rüyalar görüyorum... uyandığımda gördüğüm rüyaları hatırlıyor ve üya defterine yazıyorum" diyorsun... mlk34

sabah uyku sarhoşu yazdıkların her zaman daha iyidir... zaten sonrasında çoğunlukla unutuluyor yada mantıklı olsun diye yorum katılıtyor... en güzel daha tam uyanmadan yazılan garipcümleler oluyor... hismiley

ben bu rüya işine başladım ama hiç rüya hatırlamıyorum...
4-5 gün oldu...
tarih ve hiçbişey hatırlamyorum yazıyorummm smiliyface

ben uyumadan hemen önce yatakta sırt üstü uzanık bir şekilde nefes çalışması yapıyorum bu yöntemle daha renkli rüyalar görüp daha net hatırlıyorum.özellikle denedim nefes çalışması yapmadan uyudugumda rüyaları hatırlamakta zorlanıyorum.belki seninde işine yarar kiss3

sadanim ben bugün itibariyle yazmaya başladım ama analizi kim yapıcak?

analizi sedece kendin yaparsan doğru olur... tender45
mesela bir köpek gördün. diyelim

kendine sor
köpek ne demektir, uzaydan gelen birine köpeği nasıl anlatırım...
o anlattıklarını aynen kaydet aynı kelimelerle...

mesela;
çok sevimli, insan dostu, bazen korkarım vs.

sonra yine kendine bu ifadelerin hayatında başka neleri ifade ettiğini sor... dusun
eğer "hah tamam budur" diyorsan işte analmı budur... super

bir kimse başkasının rüyasını kesinlikle analiz edemez, benim için köpek farklı, başkası için farklı şeyi ifade eder.... hismiley

Bu günlerde gözüm açık rüya görmeye başladım.Yani tam uykuya geçmeden yarı uyanık halde yatar yatmaz rüya görüyorum.Bazen sıkılıyorum kalkmak istiyorum kalkıyorum,dolaşıyorum evin içinde tekrar yatıyorum uykuya dalmadan tekrar rüyalar başlıyor.Şu 1 haftadır falan var bu durum.Ama çok sıkıldım bu durumdan.Normalde rüyalarımı hatırlarım günler hatta yıllar sonra bile ama bu anlık rüyaları bir türlü hatırlayamıyorum. sadanim

Birde rüya kovucu aldım baş ucuma astım.Bakalım kabuslarıma iyi gelecek mi? 4897

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri