RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

canım benim hitaplara takılan kişiler zaten olgunlaşmamıştır.
ayrıca sen canımda desen bebişimde desen gerçek saygıyı ve kişiliğik haklarını koruyorsan, zarar vermiyorsan karşındakini, sendede böyle korkular barınmaktan vazgeçeceksindir.

sen sadece karşındakine gösterdiğin saygının niteliklerine bak. abla diyip ona demediğini bırakmıyormusun yoksa canım deyip saygıda kusur etmeden devam edebilmeyimi istiyorsun.

seninle kurduğum diyalog içerisinde saygızlık görmedim aksine çok sevecen ve karşısındakine oldukça düşünceli ve saygılısın buda yeterli bence. sadece bunu kendinde ve uyguladığını farkedip kendine teşekkür etmelisin bence :zpzp:
çok anlamlı ve güzel cümleler. içim rahatladı... çokkkk teşekkür ederimmmmmm...

murattan haber yok.. ama bir tevafuk daha yaşadım.. hayretler içerisinde bakakaldım.. aslında alışığın tevafuklara.. Ama RABBim öyle bir gönderio, öyle bir yerleştiriyor ki hayatıma insanları şaşırıp kalıyorum..
hayatımdaki herkes vazifesini yapmak için geliyor ve sonra görevini yapıp gidiyor..
etkileniyorum elbette ki..
bu gece değişik olaylar da yaşadım.. RABBime binlerce şükür.. melek bağlantıları çalışması yapmıştık dün gece. sanırım ondan oldu.. güzeldi ama .. bu geceden bir daha yaşamak istiyorum..
buradaki insanlarla haşır neşir oldukça ve özellikle telkinleri ''düzenli'' dinlemeye başladıktan sonra çok şey değişti benim için. hayatımdaki herkese ve tüm yaşanmışlıklara teşekkürler... her şeye teşekkürler..

her şey çok güzel.. ama vücudum sürekli ateşler içinde.. telkinleri geçen sene düzenli dinlememiştim. 6-7 gündür düzenli dinliyorum ve her gece 4-5 tane garip garip rüya görüyorum.. ve bedenimde sürekli enerji geziniyor.. ama bunalacak kadar ateş basıyor.. amaaa mutluyummmmm
çok şükürrr RABB'ime.. zahiri'yle konuştum telefonda. onu da çok seviyorum. aynı frekansta olduğum biri ve onu bu yüzden daha çok seviyorum..
olmaz olmaz demiyorum olmaz olmaz 8977
her şey güzel gidiyor .. bu aralar aklımdan ne geçirsem oluyor çok şükür.. muhteşemim... girlhaha
vee en önemlisi de muhteşem olduğumun farkındayım..blissy
çekim yasasıyla çekeceğim bir şey var şu sıralar ona odaklandım. yakında o güzel haberi hepinizle paylaşacağım..smileydance

hiç yabancı gelmedi bu söz, biryerden hatırlıyorum y789
ben o rüyalar çok iken
'lucid dreaming' adında frekanslar veren bir mp3 indirmiştim, rüyalara gerçeklik kazandırdığı yazıyordu. Yani daha net oluyor gibi işte actionsmile

düşün bi 12389 o kadar rüya ve canlı canlı idea3

hiç yabancı gelmedi bu söz, biryerden hatırlıyorum y789
ben o rüyalar çok iken
'lucid dreaming' adında frekanslar veren bir mp3 indirmiştim, rüyalara gerçeklik kazandırdığı yazıyordu. Yani daha net oluyor gibi işte actionsmile

düşün bi 12389 o kadar rüya ve canlı canlı idea3

yok artık rüya falan istemiyorum ben 1238912389
muhteşemim y789 sen de mükemmelsin y789
dinleyecek çok şey var şu sıra.. beki bisanın meditasyonlarını indirdimmf678hf678h tavsiye ederim..

bu aralar enerji kanallarım fazla açık.y789y789
ve yaşadığım gördüğüm şeyler beni bayağı bi 'büyüttü' diyebilirim. özellikle de telkinler. AMAN ALLAH'IM NE KADAR GARİP ŞEYLER VARMIŞ BİLİNÇALTIMDA.!!!
neyse ki öyle korkak biri değilim. yaşadığım şeyler beni korkutmuyor.. ilerliyorum ve bunun kıymetini fazlasıyla biliyorum..
ama bu aralar fazla açıksözlüyüm hatta aklımdan ne geçerse direk söylüyorum.. önceden (1 ay önce mesela)
her söylediğim cümlenin, kelimenin seçilmişliği vardı tarafımdan.. seçer ölçer tartar öyle konuşurdum.. şimdi öyle mi.??
patavatsız gibiyim.. işin ilginç yanı karşımdakini kaybetme korkum yok wave44

rima, tebrik ederim seni, kendini çok güzel geliştirmişsin ve de devam ediyorsun.

sevgi ve ışıkla kal emi.

rima, tebrik ederim seni, kendini çok güzel geliştirmişsin ve de devam ediyorsun.

sevgi ve ışıkla kal emi.

girlhahateşekkür ederim.. aslında yaşımdan çok çok olgun olduğumu söylerlerdi hep .. kendimi 0'a indirgedim ve yeniden başladım.. artık zaman zaman çocuk zaman zaman da bir yetişkin gibi olacağım.. dahası nasıl istiyorsam öyle olacağım.. bilinçaltımdaki o böceklerden kurtuluyorum.. süperim....y789

Cevap: RiMa'NıN PoziTife EğiLiM GüNLüĞü. :)

muhteşem bir şey yaşadım bugün.. (en azından benim için muhteşem)y789
dün geceden beri iki noktamı bulmaya çalışıyordum.. sevgili sweeet bulduğunda çok bastırma demişti ama merak bu ya bastırdım .. vee emin değildim bulup bulmadığıma deneme çalışmaları yapıyordum.. ayh otururken elimle bastırdım ve geriye doğru düştüm.. kafam küt geriye gitti..ama hemen toparlandım.. çok garip bir deneyimdi..ooo67
2 buçuk saat oldu ama hala heyecanlıyım ve üzerimden atamadım. süperdi...
ama ne yazık ki iki noktamı kaybettimmsadanimsadanim

yazının yarısında korkuttun beni "küt gitti " deyince :)

neymiş bu yaptığın

Matrix'e hükmedin adlı kitaptan iki nokta tekniği denemesi :)) o kadar da bastırma dedim bak gördün mü hay allah :)) tabi olay iki noktayı bulmakla bitmiyor yeni başlıyor. Dün akşam o yüzden süperdin herhalde, msnde kalamadım çok :)

Harika bir gün dilerim...

yazının yarısında korkuttun beni "küt gitti " deyince :)

neymiş bu yaptığın

matrix olabilirmi rimacım ?

evet matrix'in ta kendisi. y789
cidden küt gidiosun ikieşitbir.. çok garip bir deneyim oldu.. korktuğuna göre senin için değerliyim... girlhaha
sen de benim için çookk değerlisingulensmileygulensmiley
bununla ilgili bir video var orada da insanlar 'küt' gidiyor..
bu arada iki noktamı keybettim demiştim geri, hala bulamadım ama bulsam bile açıkcası biraz korktum..y789

Matrix'e hükmedin adlı kitaptan iki nokta tekniği denemesi :)) o kadar da bastırma dedim bak gördün mü hay allah :)) tabi olay iki noktayı bulmakla bitmiyor yeni başlıyor. Dün akşam o yüzden süperdin herhalde, msnde kalamadım çok :)

Harika bir gün dilerim...
çokkk teşekkür ederim sweet'im.. evet o kadar da dedin ama merak işte....y789
hani yasaklar insana cazip gelirmiş..
sana da harika bir gün dilerim.. ışıkla kal dicem ama ışık sensin zatenngirlhahagirlhahasmileydance

3. göz ile ilgileniyorum lütfen bana da anlatırmsın ? yada benim hakkımda ne hissediosun merak ettim

cidden küt gidiosun ikieşitbir.. çok garip bir deneyim oldu.. korktuğuna göre senin için değerliyim... girlhaha
sen de benim için çookk değerlisingulensmileygulensmiley
bununla ilgili bir video var orada da insanlar 'küt' gidiyor..
bu arada iki noktamı keybettim demiştim geri, hala bulamadım ama bulsam bile açıkcası biraz korktum..y789

küt yerine zıp' a devam edelimhappy6
ben denersem küt diye gitmem eminim

burada üye bi abimin günlüğünden bir şeyler okumuştum.. evde kendi frekansına uymayan biriyle yaşamak zorunda kaldığından bahsediyordu.. okuyunca bizim evde 6 tane var onlardan diye geçirdim içimden. evet öyle gerçekten. 4 kardeşim ve anne-babam.
18-19-21 yaşında 3 kız kardeşim var ve 15 yaşında bir erkek kardeşim..
her zaman anormal olduğumu boş şeylerle uğraştığımı söyleyen ve sürekli bu yüzden 'gerizekalı' tabirini ağzıından düşürmeyen 6 adet insan..
üzülmüyorum..çünkü bildiklerimi onlara anlatmaya çalıştım ama her seferinde farklı damgalar yedim ve artık onlara hiç bir şey anlatmıyorum.. buna rağmen frekanslarımızın uyuşmaması bile yetiyor ..
buradaki bir arkadaşımın da dediği gibi çekim yasasını kullanıp uzaklara gitmeliyimy789
kızamam onlara da. hep basmakalıp kelimelerle yetişmişler. biri gelip onlara çekim yasasından, reikiden, regrasyondan, telkinlerden vs.. bahsedince otomotik olarak reddediyorlar tüm bu gerçekleri..
evet.. onlarla yaşamak zor tabi. ama biliyorum ki onların da bunları öğrenme vakitleri gelecek.. neticede her şeyin bir zamanı var. nasıl ki ben bir takım şeyleri yaşayarak öğrendim ve olaylar beni bu güzel yola sürekledi onlar da farklı bir yollarla frekanslarını yükseltecekler.. en azından buna inanıyorum ....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri