çok anlamlı ve güzel cümleler. içim rahatladı... çokkkk teşekkür ederimmmmmm...canım benim hitaplara takılan kişiler zaten olgunlaşmamıştır.
ayrıca sen canımda desen bebişimde desen gerçek saygıyı ve kişiliğik haklarını koruyorsan, zarar vermiyorsan karşındakini, sendede böyle korkular barınmaktan vazgeçeceksindir.
sen sadece karşındakine gösterdiğin saygının niteliklerine bak. abla diyip ona demediğini bırakmıyormusun yoksa canım deyip saygıda kusur etmeden devam edebilmeyimi istiyorsun.
seninle kurduğum diyalog içerisinde saygızlık görmedim aksine çok sevecen ve karşısındakine oldukça düşünceli ve saygılısın buda yeterli bence. sadece bunu kendinde ve uyguladığını farkedip kendine teşekkür etmelisin bence :zpzp:
muhteşemim
hiç yabancı gelmedi bu söz, biryerden hatırlıyorum y789
ben o rüyalar çok iken
'lucid dreaming' adında frekanslar veren bir mp3 indirmiştim, rüyalara gerçeklik kazandırdığı yazıyordu. Yani daha net oluyor gibi işte actionsmile
düşün bi 12389 o kadar rüya ve canlı canlı idea3
yok artık rüya falan istemiyorum ben 1238912389
muhteşemim y789 sen de mükemmelsin y789
dinleyecek çok şey var şu sıra.. beki bisanın meditasyonlarını indirdimmf678hf678h tavsiye ederim..
rima, tebrik ederim seni, kendini çok güzel geliştirmişsin ve de devam ediyorsun.
sevgi ve ışıkla kal emi.
yazının yarısında korkuttun beni "küt gitti " deyince
neymiş bu yaptığın
yazının yarısında korkuttun beni "küt gitti " deyince
neymiş bu yaptığın
matrix olabilirmi rimacım ?
çokkk teşekkür ederim sweet'im.. evet o kadar da dedin ama merak işte....y789Matrix'e hükmedin adlı kitaptan iki nokta tekniği denemesi) o kadar da bastırma dedim bak gördün mü hay allah
) tabi olay iki noktayı bulmakla bitmiyor yeni başlıyor. Dün akşam o yüzden süperdin herhalde, msnde kalamadım çok
![]()
Harika bir gün dilerim...
3. göz ile ilgileniyorum lütfen bana da anlatırmsın ? yada benim hakkımda ne hissediosun merak ettim
cidden küt gidiosun ikieşitbir.. çok garip bir deneyim oldu.. korktuğuna göre senin için değerliyim... girlhaha
sen de benim için çookk değerlisingulensmileygulensmiley
bununla ilgili bir video var orada da insanlar 'küt' gidiyor..
bu arada iki noktamı keybettim demiştim geri, hala bulamadım ama bulsam bile açıkcası biraz korktum..y789
küt yerine zıp' a devam edelimhappy6
ben denersem y789diye gitmem eminim
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.