Reiki Grandmaster İsmail Bülbül Hoca hakkında

kuzeygüney

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
İsmail Bülbül Hoca Grandmaster 17. ışık aşamasında.
Benim düşündüğüm uyumlamadan çok faklı aslında çok daha verimli..
Ben hep bir bayan master teacher tarafından 5-15 kişilik bir grup ile inisiye olmayı düşünüyordum.
ismail hoca hem bireysel çalışıyor(1,5 saat) hemde 21 gün sonra tekrar görüyor öğrencisini..
İsmail Hocadan reikiye uyumlanan var mı aranızda?
Neler yaşadınız, lütfen paylaşır mısınız?

Sevgiler..

Vazgeçtim aktivasyonları aldığım hocam bir tane eteğinden ayrılmamO0

İsmail hoca alınmasın ama 17. aşama son değil 18. aşama sonmuş sadece onu biliyorum

Aslında gerçek Usui sistem 5 aşama imiş.
En çok 4 verilip 5 boş bırakılmış..
Yani o aşamadaki gelişimin senin gelişimin belki hocanın bile üzerinde bir gelişim sağlayabilirsin.

Diğer aşamalar sonradan geliştirilmiş.
Yine de masterler bu aşamaları da alabiliyorlar.

Hocamıza saygım var emeği varO0
Herkes içine sinen hocadan öğrenir ya ben hocamı seçtim.
İsmail hocayı da çok seviyordur öğrencileri.

Bende 1. ve 2. asamayi ismail hocamdan aldim guzeldi. Gerci dersleri kendisi degil Perihan hanim veriyor coook seker birisi. Ama tek ve en buyuk sorun ismail hocam coooooooooooook pahali gercekten, bende 3a ve 3b yi baska bir Grandmasterden aldim ustelik 18. ışık aşama kendisi :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri