Radyo Dj Özel Bölümü

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Bu bölümde paylaşılan mesajlar sadece Radyo Dj'lerimiz ve moderatorler tarafından görülmektedir.Radyo Dj'lerimiz özel bilgi paylaşımlarını bu bölümde yapabilirler.

Ynt: Radyo Dj Özel Bölümü

defnecim umarım iyisindir, kusura bakma my plugoya yazmışsın odadaydım görünce hemen kapanışımı yaptım ve sana devredeceğimi söyleyip yayından çıktım, ben radyoyu boş bulunca doldurmak istiyorum, sana iyi yayınlar dilerim

Radyo yayını olan sitelere müyap tarafından uyarı geliyor hatta siteler kapatiliyor..
Bizim radyomuz cok buyuk değil ama buna rağmen bu bir risk oluşturabilir..
Bunun için yapabileceklerimiz istek bolumunu kaldirmak ve radyomuzda telif hakkı olmayan enstrumantel parçalara ağirlik vermektir..
Bu konu hakkında ki düsünceleriniz nelerdir..

açıkcası dj lerin kontrolunde daha seçkin parçalardan oluşmuş olan bir yayın akışını tercih ederim..

her ne kadar dikkatli davranılmaya çalışılsada istekler doğrultusunda kişisel gelişim ile
bağdaşmayan parçalara yer verildiğide oluyor..

istekler içinde genel olarak çalma listeleri düzenlenip bunlar arasından tercih yaptıralabilir..

forumun açık olması radyodan daha önem taşıyan bir konu olduğu için dj dostlarımızında bu konuda daha
hassas olarak yaklaşım gösterceklerine ve bu konuda daha uzman oldukları için uygun çözüm önerilerinde
bulunacaklarını düşünüyorum..

sevgiler.. hismiley

genelde enstrümantal parçalara ağırlık veriyordum zaten, özgün parçalarda serpiştirdiğim oluyordu. mesela ezginin günlüğü, ve nostaljik parçalar şiirler sorun çıkartmaz sanırım, tuluyhandan asla vazgeçemeyeceğimide vurgulamak isterim, atakan bir sorun olmaz değilmi dusun f678h 25889
seçtiğim parçalar herzaman beni terapi eden parçalar oldu zaten, beni böyle güzelleştirdiğine inandığım parçaları yayınlamak ve içimdeki pozitif duyguları paylaşmak bana ayrı bir haz veriyor, tabi sitemizin varlığına asla zarar verecek bir tutuma girmek istemem varsa bir durum hemen uyarın uyarım kesinlikle
sevgimle mutlu güzel duygularımla selamlıyorum sizi

merhabalar. bende bugün yayına başladım. hayatimda ilk defa bi yerlerde insanlar benim dinlediğim müzikleri dinliyor 8977 umarım müzikler iyidir. gündüz ofiste olduğum için elimde sadece bir kaç albüm var. fakat merak ettiğim şu ki. telif hakkı hangisinin var hangisinin yok bilmiyorum. dusun
bir de ben sadece evde programlarla yaptığım mixler dışında bu işten pek anlamam.

sn arkadaşlarım öncelikle teşekkür ediyorum herşey için. yalnız bi isteğim olabilirmi? belki abartı bi istek olacak ama yayında kim var ve yayını ne zaman bitecek diye buraya not düşersek iyi olur diye düşünüyorum.

yanlış anlaşılmak istemem ama...
miracle (okunuşu miırıkıl) yazılmayıp mirage (mirajj)

sevgiyle kalın...

iyi yayınlar super

takribi 1030 1100 a kadar yayınım sürecek.

mrb actionsmile

giriş çıkışları buraya yazmak iyi fikir. bi düzen olması gerek gbi sanki?? utananadam

saat 10 da yayından çıkacağım.

11.30da bırakıyorum yayını super

1500 da yayından çıkacağım super

19.40ta bırakıyorum.

1100 çıkış

13.40 bırakıyorum

meditasyon bitimi -30dk sonra- çıkıyorum

çok sevgi ve saygı değer dj arkadaşlarım. bugünbir deneme yaptım ve başarılı buldum kendimi. eğer uygulandıysa yine hatırlatmak isterim. önce ana ekran görüntüsünde bilgisayarın en alt kısmında sağ tarafta hoparlör simgesini tıklayıp mikrofon u sessiz hale getiriyoruz, getirmezsek mikrofondan alınan ses te iletilir. konuşmak istediğiniz zaman bu kutucukta bulunan işreti kaldırabilirsiniz.
şimdi winamp shoutcast ı açınca konuşma yapmak için microphone un başındaki kutucuk standart olarak işaretli. eğer line uot u işaretleyip lock a tıkladığımızda yayın, ses kartmız üzerinden gidiyor. yani hoparlörden ne duyarsak onuda dinleyicilere aktarmış oluyoruz.
burada dikkat edilmesi gereken hususlardan biri, eğer iş yerinde iseniz internet ağınızın veri transferi yavaşlayabilir msn de yazışıyorken trılink sesi dinleyicilere ulaştırılır.

saygılar ve sevgiler. smiliyface

valla sevgili dj arkadaşlarım ben öle pek nizami olamıyorum heralde, uyarın beni gerekirse, ben öle bazen coşup sabahlara kadar yayında kalıyorum, dahası giriş çıkış saatlerim ne zaman uygun olursam belli olmuyor, beni hoşgörünüz,

nurhanza ' Alıntı:
valla sevgili dj arkadaşlarım ben öle pek nizami olamıyorum heralde, uyarın beni gerekirse, ben öle bazen coşup sabahlara kadar yayında kalıyorum, dahası giriş çıkış saatlerim ne zaman uygun olursam belli olmuyor, beni hoşgörünüz,
nurhanza mı desem yoksa nurhanza abla mı demem daha doğru olur bilmiyorum ama ,nası güzel ince bi düşünce bu kiss3 .uyarmak değil tam tersi teşekkür ederim sana,özellikle şu günlerde geceleri daha çok siteye giriyorum .hele siteyi ilk açtığımda güzel bi müzik duymak,beni iyi hissettiriyo yanlızlık hissimi siliyo diyebilirim tender45.kendi adıma söylüyorum;gün uzun isteyen yayın yapar ,ya da o anda içinden çok fazla yayın yapmak geçen kişi ,yayındaki arkadaştan rica ister bence,birbirimize o kadar nazımızın geçeceğine inanıyorum.lütfen isteğin zaman hatta ben bu şekilde yayın yapmandan çok memnunum.lütfen böyle devam et,mümkün olduğunda özellikle geceleri yayınından mahrum bırakma beni kiss3.
sevgilerle,sağlıcakla smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri